[PREDSTAVLJANJE] Lekac™ ツ

Započeo Lekac, Mart 26, 2018, 20:46:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Antonio Leko
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Hrvatska, Vinkovci
Koliko imate godina: 17  :D
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  tako sto sam slucajno trazio nesto o sampu prije oko 3god ii naiso na njega
Vaše misljenje o forumu: ma extra je
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): pff nezz ni ja previse ih je haha
Koliko dugo igrate SA:MP: 4+ god
Da li Skriptate ili Mapate: ponovno Skriptanje  :)
NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi:[/b][/font][/size][/color] paa ovako posto ovo nikad nisam nap otkako sam na ovom forumu odlucio sm sad paa ovakoo, znaci samp igram vec dugo ii tako skriptam, no od ljeta 2017god nap sam pauzu sa sampom i skriptanjem i svime doslovno, nism imo vise volje i nicega, no sad sam opet poceo ii idemo lagano krenit nesto radiit  8)

Dobrodosao. Zabavi se, ukoliko ti nesto nije jasno oko errora obrati se OVDE. Usput procitaj pravila i postavljaj po formularu.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: ICode poslato Mart 26, 2018, 21:18:47 POSLE PODNE
Dobrodosao. Zabavi se, ukoliko ti nesto nije jasno oko errora obrati se OVDE. Usput procitaj pravila i postavljaj po formularu.
hvl, aa nema potreba za tim citanjem, znam sve otkad ;)

Dobrodosao, uzivaj na forumu i postuj pravila pozdrav!  ;)
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Takodje,ako nijesi upucen u sadrzaj foruma,obrati se nekom od starijih clanova ili nekim od moderatora,kao i ranije,uzivaj u forumu

wlcm

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

welcome bro hehe  ;D
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]