Infinity

Započeo King2, Mart 25, 2018, 00:11:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Uzeo nesto bezveze da radim u PS-u pa et nadam se da ce vam se svidjeti

Banner

Logo
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Odlicno je!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Hvala svima :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Baš kako treba, bravo. ;)

GAME OVER

Ne znam da li mi se cini ili si malo zajebao tekst, sve u svemu dobar logo + cover.
Samo popravi teksti i sve ce bit super.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: #Ñ•vĸ | SÑ,evαɴovѕĸι poslato Mart 25, 2018, 12:56:50 POSLE PODNE
Ne znam da li mi se cini ili si malo zajebao tekst, sve u svemu dobar logo + cover.
Samo popravi teksti i sve ce bit super.
Hvala brt,inc tekst je uredu neg malo je rezolucija fucked,tkd a i napravljeno je iz dosade tkd ono nije mi u nekom znacenju et uradio sam cisto da ubijem dosadu a i da malo nesto i ja postavim i prezentujem :D

GAME OVER

Evo i naljepnica za sank

SANK

GAME OVER

{ 'HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, PAWN, C#' }

while(alive) code;

GAME OVER