Pomoć oko televizora (Telefunken)

Započeo uinatsvima_, Mart 23, 2018, 17:11:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo, imam problem oko televizora, naime kad ulazim na youtube ništa se ne pojavi, ama baš ništa ni učitavanje niti ništa, povezan sam sa ruterom (internetom) ali samo netflix radi kada pritisnem ostalo
tipa youtube,browser,smart tv ne radi, u pitanju je 43 FB 55 smart tv telefunken.
Poslednja Izmena: Mart 23, 2018, 17:14:00 POSLE PODNE od Imamovich3K

Pre bih rekao da je u pitanju system failure. Nisam siguran,ali svejedno bi ti preporucio da  ga posaljes na popravku (servis).
Preporucio bih ti da ne pokusavas da ga otvaras ili slicno,jer svi oni imaju TABove koju su preosetljivi i lako ih mozes pokvariti.
Poslednja Izmena: Mart 23, 2018, 17:46:18 POSLE PODNE od sWeex°

Citat: sWeex° poslato Mart 23, 2018, 17:44:40 POSLE PODNE
Pre bih rekao da je u pitanju system failure. Nisam siguran,ali svejedno bi ti preporucio da  ga posaljes na popravku (servis).
Probati ću to, zadnje sam radio sa  puÅ¡tanjem (povežem se sa intertom svojim ruterom na mobilni i puÅ¡tam vide-e) I kasnije kad sam prebacio sa televizorom sljedeći video, sve mi se pobrkalo. Kad sam sljedećeg jutra upalio televizor tad mi se to pojavljivao (ima oko 3-4 dana.)

Citat: Imamovich3K poslato Mart 23, 2018, 17:47:10 POSLE PODNE
Probati ću to, zadnje sam radio sa  puÅ¡tanjem (povežem se sa intertom svojim ruterom na mobilni i puÅ¡tam vide-e) I kasnije kad sam prebacio sa televizorom sljedeći video, sve mi se pobrkalo. Kad sam sljedećeg jutra upalio televizor tad mi se to pojavljivao (ima oko 3-4 dana.)
Probao restartovati televizor,ruter?

Citat: sWeex° poslato Mart 23, 2018, 17:48:42 POSLE PODNE
Probao restartovati televizor,ruter?
Probao sam ruter, nije uspjelo, televizor još ne. Možda i to probam.

Citat: Imamovich3K poslato Mart 23, 2018, 17:49:16 POSLE PODNE
Probao sam ruter, nije uspjelo, televizor još ne. Možda i to probam.
IZVINJAVAM SE ZA DUPLI POST ALI FIXAO SAM BILO JE DO POSTAVKI NEKAKVIH LOCK!