[Cold Life] Sistem Namještaja

Započeo MirsoN, Mart 21, 2018, 11:09:20 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

C O L D   L I F E
Sistem namještaja

Tu je joÅ¡ jedna nova stvar na modu poredivÅ¡i ga sa starijom verzijom. Dakle sve i jedan sistem iz starog moda je ponovno uraÄ'en jer je stari mod uglavnom neoptimizovan i dosta statičan, ali jedna od novina za sve igrače jeste sistem namjeÅ¡taja kojeg naravno i prati novi interijer kuća. Kuće kada kupite od opena servera su uglavnom prazne, tačnije nemaju objekata, Å¡to naravno ako neko već kupi dosta namjeÅ¡taja u kuću i kasnije proda drugome, namjeÅ¡taj ostaje. NamjeÅ¡taj je moguće kupiti,staviti,obrisati te izmijeniti. Tu su neke od slika, pa zaključite, nećemo baÅ¡ sve stavljati, da imate Å¡ta vidjeti kada uÄ'ete na server.

Salon namještaja
Izgled samog labela za kupovinu i ulaz je malo izmjenjen, dakle izgleda ljepše za igračevo oko, ovo je starija slika, ali uglavnom, nebitno toliko koliko je bitna ispravnost i zanimljivost u samom sistemu. Mapa interijera je posebna, eksterijer nije zvaničan, dakle nismo zbog toga stavili sliku eksterijera.



Kupovina namještaja
Kupovina je odraÄ'ena kroz textdrawe, nemamo u planu da ih mijenjamo jer smatramo iste prikladnim. Cijene su kao Å¡to možete vidjeti po slikama veoma niske, i nemamo u planu da budu poviÅ¡ene ili smanjene. Nećemo ovdje o ekonomiji servera, ali kratkorečeno jedan objekat nije skup kada uzmete u obzir zarade sa posla, te prihode u orgama od osvojenih teritorija i sl.
Možete kupiti najviše 10 objekata prije postavljanja, i nemamo u planu da povećamo/smanjimo broj.




Postavljanje namještaja i slične opcije
NamjeÅ¡taj se može postaviti, skloniti(obrisati) ili izmjeniti. NamjeÅ¡taj u kući se kontroliÅ¡e dialogom, koji se nalazi u dialogu kuće, tačnije komandom /kuca. Kada briÅ¡ete namjeÅ¡taj, briÅ¡ete najbliži namjeÅ¡taj, isto tako vrijedi i za ureÄ'ivanje.


Poslednja Izmena: Mart 21, 2018, 15:22:21 POSLE PODNE od Muma187_






Odlicno samo nastavi!
Es ist nicht alles Gold, was glänzt


Citat: Terzic poslato Mart 23, 2018, 11:06:29 PRE PODNE
Vidjeno vec sve, pohvale.. 8)
Å ta danas nije vidjeno? Napravi nesto ovako a da nije vidjeno

Ostali hvala svima


Citat: Noki poslato Mart 23, 2018, 14:23:47 POSLE PODNE
Credits Dimiju? :D Lepo
Credits Dimiju na vidjenom sistemu pa uradjeno po vidjenju,  mod je COLD LIFE izvorni. Hvala svakako

lepo, svidja mi se
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]



#A.J.

Joj Mire, pa nema potrebe da se komentariše. ;D