-d3 i ta sranja

Započeo Plen Ki Mun, Mart 11, 2018, 17:15:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Server mi se crash pa mi samo treba pomoc
Dio skripte: [ pawn ]nije potrebno sam cu[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Problem je u tome što su mi rekli da kompilam nešto sa -d3 a ja pojma nemam sta je to i gdje se to ubaci lol. Pa ako moze pomoć

Pa postavi neke slike da vidimo do cega je ;)

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 11, 2018, 17:21:18 POSLE PODNE
Pa postavi neke slike da vidimo do cega je ;)

Ako nisi shvatio ja samo trazim da mi netko objasni gdje se ide sa time -d3 a ostalo cu sam..

Citat: Vantage poslato Mart 11, 2018, 17:23:22 POSLE PODNE
Ako nisi shvatio ja samo trazim da mi netko objasni gdje se ide sa time -d3 a ostalo cu sam..
Pa ne razumem u cemu je problem + ne razumem ko ti je to rekao ;)

Kada uÄ'eÅ¡ u folder pawno, imaÅ¡ fajl settings.ini, otvoriÅ¡ ga sa Notepad-om, i naÄ'i "Params=" i tu stavi "-d3", ova opcija služi za debugging i ne vjerujem da bi ti puno pomogla  :)

Citat: Medø Grizzli poslato Mart 11, 2018, 19:43:35 POSLE PODNE
Kada uÄ'eÅ¡ u folder pawno, imaÅ¡ fajl settings.ini, otvoriÅ¡ ga sa Notepad-om, i naÄ'i "Params=" i tu stavi "-d3", ova opcija služi za debugging i ne vjerujem da bi ti puno pomogla  :)

ne mora da znaci,moze imati pawno.cfg ,tu udji i vec mu pise jedan kod i samo zamijeni

Citat: Belegija poslato Mart 11, 2018, 21:58:37 POSLE PODNE
ne mora da znaci,moze imati pawno.cfg ,tu udji i vec mu pise jedan kod i samo zamijeni
Pa uredu, ja govorim iz svog iskustva jer kod mene na većini modova što imam preuzetih je settings.ini i na taj način se stavljaju parametri

pravila
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci