[ Altrust StatePlay ] Edit Underpointa.

Započeo m u m i, Mart 09, 2018, 17:20:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

[!] ALTRUST STATEPLAY [!]

Poceo sam prije par dana editovat UP polako. Ime sam cuo kad sam gledao jednog YTbera dok je snimao vlog i samo na to dodao StatePlay.  ;D

Evo jedna slika servera HQ : https://prnt.sc/ioyi2q

Kako izgleda za početak? :D
Poslednja Izmena: Mart 09, 2018, 17:22:45 POSLE PODNE od ᴍᴜᴍɪ

Onako
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Ima tu joÅ¡ mnogo posla, srećno u daljem radu.  ;D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Sretno ti sa projektom, momak. :-\
Za početak izgleda odlično.

Ima da pokidas!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Onako
Ne svidjaju mi se TDovi
''Otkrit ću ti tajnu. NeÅ¡to Å¡to te ne uče u hramu. Bogovi zavide nama. Zavide nam jer smo smrtni, jer bi nam svaki trenutak mogao biti posljednji. Sve je ljepÅ¡e jer smo osuÄ'eni na propast. Nikad nećeÅ¡ biti ljupkija nego Å¡to si sada.Nikad viÅ¡e nećemo biti ovdje.''

#A.J.

Mogu ti ja neke TD-ove uradit'. :)
@tema Sretno u daljem radu.

Po mom ukusu ovo je preružno, apsolutno nije po mom ukusu(ali to je moje miÅ¡ljenje) + vidim da si neki početnik pa se ne može mnogo očekivati od tebe osim ako nas iznenadiÅ¡ naravno, sve u svemu ne sviÄ'a mi se dzaba utroÅ¡eno vrijeme u tdove, moraÅ¡ joÅ¡ da učiÅ¡, lp.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Khallifa poslato Mart 10, 2018, 01:23:20 PRE PODNE

Citat: Khallifa poslato Mart 10, 2018, 01:23:20 PRE PODNE

Hvala obojici :D
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120515.msg828590#msg828590 date=1520642015]
Po mom ukusu ovo je preružno, apsolutno nije po mom ukusu(ali to je moje miÅ¡ljenje) + vidim da si neki početnik pa se ne može mnogo očekivati od tebe osim ako nas iznenadiÅ¡ naravno, sve u svemu ne sviÄ'a mi se dzaba utroÅ¡eno vrijeme u tdove, moraÅ¡ joÅ¡ da učiÅ¡, lp.
Hehe jbg,nekom se svidja nekom ne,čovjek uči dok je živ.LP :)

Citat: Captain Foux poslato Mart 09, 2018, 23:57:52 POSLE PODNE
Mogu ti ja neke TD-ove uradit'. :)
@tema Sretno u daljem radu.
Ako imas vremena odradi pa mi PP posalji,hvala u svakom slucaju :D