Nece da mi ucita Parkour event

Započeo M!chaeL, Mart 08, 2018, 21:48:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nece da mi ucita parkour event. Napravio sam parkour event ubacio mappu i sve, kada admin/supporter kuca /startevent pa id eventa njega geta na poziciju koju sam stavio ali kad igrac kuca /eventtp nece da ga geta bukvalno se nista ne desava
Dio skripte: [ pawn ]YCMD:startevent(playerid,params[],help)
{
   #pragma unused help
   if(UlogovanIgrac[playerid] == 0 || PI[playerid][pReg] == 0) return Error(playerid, "Nisi ulogovan/a ili nisi registrovan/a!");
    if(PI[playerid][pAdmin] < 1 && ACCmd[playerid] == 1) return Error(playerid, "Komande mozete koristiti svaku 1 sekundu!");
   CmdProtect(playerid);
   if(UlogovanIgrac[playerid] == 0) return Error(playerid, "Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PI[playerid][pAdmin] < 1 && PI[playerid][pGameMaster] < 1) return Error(playerid, "Nisi ovlascen!");
   if(UlogovanIgrac[playerid] == 0) return Error(playerid, "Nisi ulogovan!");
   if(AdminDuty[playerid] < 1 && GameMasterDuty[playerid] < 1) return Error(playerid, "Nisi na duznosti!");
   if(WAR == 1) return Error(playerid, "Ne mozete pokretati evente dok je u toku war!");
   if(liveevent == 1) return Error(playerid, "Ne mozes to dok traje live event!");
   new eid;
   if(sscanf(params, "i", eid))
   {
      Cmd(playerid, "/startevent (id eventa)");
      SCM(playerid, -1, "Eventi | 1: Off-Road Race | 2: Beach Race | 3: NRG Race | 4: JetMax Race | 5: Mountain Cross Race");
      SCM(playerid, -1, "6: Karting Race | 7: Elegy Drift Race | 8: Infernus Race | 9: Vortex Race | 10: Turismo Race");
      SCM(playerid, -1, "11: Mountain Bike Race | 12: Underground FCR Race | 13: Caddy Race | 14: Freeway Race | 15: Parkour | 16: Lavirint");
      return true;
   }
   if(event > 0) return Error(playerid, "Neki event je vec u toku, sacekajte malo.");
   if(eid < 1 || eid > 15) return Error(playerid, "Ne moze manje od 1 ili vise od 16!"); // Check ID Event
   event = eid;
   eventmesta = 0;
   ZauzetoMesto1 = 0;
   ZauzetoMesto2 = 0;
     ZauzetoMesto3 = 0;
     KillTimer(EventTimer);
     KillTimer(EventTimer1);[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Je ingame problem ali nzm sta da slikam :D

/eventtp vljd ne radi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

sto? inc da ima jos kodova ono za cp itd ali msm da je problem do ovoga ako nije daj da posaljem drugi kod

pa posalji

Komanda za tp na event je losa stavi neku drugu ja mislim da nece d ati izbacuje erorre
]

daj komandu /eventtp, ovo je kad neko starta i kad neko pobijedi ?

Citat: Scripter|Å,Ï...χχı poslato Mart 08, 2018, 22:55:42 POSLE PODNE
Komanda za tp na event je losa stavi neku drugu ja mislim da nece d ati izbacuje erorre
ti ces ici na hladjenje

Daj taj CmdProtect

Ne izbacuje mu nikakvu poruku? i samo na toj komandi?

Ne izbacuje nikakvu poruku (jedino izbacuje poruku kad sam u int kao da sam u int, i kad izadjem i opet kucam /eventtp nista se ne desava) ali to samo za parkour event ovi ostali eventi rade normalno

E Luk@ da li si mozda skontao do cega je?

Citat: M!chaeL poslato Mart 09, 2018, 13:42:46 POSLE PODNE
E Luk@ da li si mozda skontao do cega je?
nmp ako ne izbaciva nikako poruku, neam nikakve ideje bukv, inace ne smijes bumpati ako nije proslo 24h lockam