â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: milfman poslato April 27, 2018, 19:09:45 POSLE PODNE
Sta zujite  :D
Jos malo ce ljeto pa se pretvaraju u pcele kako bi mogli kasnije prodavat med..ðŸ˜, (recenica lvl 100, yeeyðŸ˜,)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pozdrav :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Klik
Ako vam nije problem da opalite lajk na komentar Michael Clementi, link je direktno do komentara, nije problem i ja ću uzvratit vama negdje ako želite, hvala unaprijed, valjda vam nije frka  8)

Citat: Slade poslato April 27, 2018, 21:24:34 POSLE PODNE
Klik
Ako vam nije problem da opalite lajk na komentar Michael Clementi, link je direktno do komentara, nije problem i ja ću uzvratit vama negdje ako želite, hvala unaprijed, valjda vam nije frka  8)
Salji 500e i dobijes 50 lajkova, nije laz majke mi..ðŸ˜,
Sprdam se, eto lajk. (Sejnur Zairovic).
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: #ꜱVK | WᴇꜱᴛSɪá´...á´‡ poslato April 27, 2018, 21:33:18 POSLE PODNE
Salji 500e i dobijes 50 lajkova, nije laz majke mi..ðŸ˜,
Sprdam se, eto lajk. (Sejnur Zairovic).

Zivio i ti i svako ko lajkuje haha :D

Yt na firefoxu mi uzima uzima 2,8 gb rama i 60% cpu, a sve ostalo radi normalno? kjk, zna neko rijesenje
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg841179#msg841179 date=1524859112]
Yt na firefoxu mi uzima uzima 2,8 gb rama i 60% cpu, a sve ostalo radi normalno? kjk, zna neko rijesenje
Jesi li probao neki drugi pretrazivac?
Recimo Operu?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg841179#msg841179 date=1524859112]

Chrome samo :D

zasto mi igrica npr. black ops stopa na low postavkama ako imam racunar koji treba da tjera na medium/high,tj imam i bolje nego preporucene specifikacije?

Citat: Stifler ãƒ,, poslato April 27, 2018, 22:47:16 POSLE PODNE
zasto mi igrica npr. black ops stopa na low postavkama ako imam racunar koji treba da tjera na medium/high,tj imam i bolje nego preporucene specifikacije?
Moze biti do drajvera ili igrica nema optimizaciju (primer GTA IV je pun krc optimizacije).
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..