â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bašovski poslato April 22, 2018, 12:14:44 POSLE PODNE
Joj sto ne mogu ovih idiota po fb koji su prestali igrat sampa prije mjesec dana i kako seru jebo vas samp to samo budale igraju, itd.
Banuju ih sa srwa i onda se pozdravljaju sa pola fejsa (gl gl bratan,moj lepi brat itd....) posle 3 dana dobiju unban onda se baca status "I'DEMOO sada jako,ima da kidamo!!!! aj braco (pa opet taguje pola fejsa)" i tako u krug
SA:MP scripter & TeamSpeak3 developer

#A.J.

Poslednja Izmena: April 22, 2018, 12:44:06 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: Snajper poslato April 22, 2018, 12:30:37 POSLE PODNE
Banuju ih sa srwa i onda se pozdravljaju sa pola fejsa (gl gl bratan,moj lepi brat itd....) posle 3 dana dobiju unban onda se baca status "I'DEMOO sada jako,ima da kidamo!!!! aj braco (pa opet taguje pola fejsa)" i tako u krug
pa to, ko da ga sahranjuju u kovceg... onda ovi sto se zale na admine po fb i stavljaju razne slike, sve odmah na black list.

@Jerenich ONI TI GA PUSE ANDRIJA!!!

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato April 22, 2018, 14:15:18 POSLE PODNE
pa to, ko da ga sahranjuju u kovceg... onda ovi sto se zale na admine po fb i stavljaju razne slike, sve odmah na black list.

@Jerenich ONI TI GA PUSE ANDRIJA!!!
@Bašovski Havarija kume hahahahahaha

Formiran je csgo team fali nam jedan član, 1000h minimala da ima, nije bitan rank jer vecinom igramo mm iz zabave a turnire na faceitu igramo za pare i tryhardamo za level tamo, takoÄ'er potreban je i dizajner jer ce uskoro biti i websajt etc
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Jel zna neko kako da pustam muziku u samp ali ne preko kiwi6 nego preko neceg drugog gdje mogu samo zaljepit link pjesme

Citat: Mr.Valdez poslato April 22, 2018, 18:47:23 POSLE PODNE
Jel zna neko kako da pustam muziku u samp ali ne preko kiwi6 nego preko neceg drugog gdje mogu samo zaljepit link pjesme
Sada cu napravit include za yt pustanje :)
Give mi sec

sve me nesto vuce da se vratim na NB al opet nezz
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=121733.0
Ako znate nekog programera il iste vi programer, a fali vam 100â,¬ u dzepu, javite se :)
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjen S. poslato April 22, 2018, 21:51:44 POSLE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=121733.0
Ako znate nekog programera il iste vi programer, a fali vam 100â,¬ u dzepu, javite se :)
Mislim da je to pravi posao za poznatu milfaru.ðŸ˜,
@milfman je u pitanju.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..