â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Captain Foux poslato April 07, 2018, 21:51:27 POSLE PODNE
Hej grofa

Poslao sam ti jednog da mu napraviš reg/log/ig td za money pa valjda se javi hahahah ja nemam živaca @Captain Foux

bil meni neko odradio login tdove
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

#A.J.

Citat: Mumaz187_ poslato April 07, 2018, 22:09:48 POSLE PODNE
Poslao sam ti jednog da mu napraviš reg/log/ig td za money pa valjda se javi hahahah ja nemam živaca @Captain Foux
Vidi8, nemam ni ja, vjeruj mi. Od kako sam naš'o curu, počeo da popravljam ocjene, slabo se i ja bavim time. Haman će samo ostat' legende na TD makere. :D
@Mumaz187_

Citat: Captain Foux poslato April 07, 2018, 22:59:37 POSLE PODNE
Vidi8, nemam ni ja, vjeruj mi. Od kako sam naš'o curu, počeo da popravljam ocjene, slabo se i ja bavim time. Haman će samo ostat' legende na TD makere. :D
@Mumaz187_

Izgleda hahahaha koliko sam vidio i @Jerenich taguju, al' i njemu mrsko izgleda xD

Ova 1 sekunda je kod mene kada me pitaju za TDove: https://youtu.be/eCXeTSCjyM4?t=2m54s xD

edit: inače da vidiš kakav sam Inventory napravio mm, prije 15ak dana za abyss xD

Joooooj @Mumaz187_  ubicu te i tebe i ovog @Adapt ,niste normalni,sta mi radite :)
Poslednja Izmena: April 07, 2018, 23:36:07 POSLE PODNE od #TheV1nny_

Citat: Mumaz187_ poslato April 07, 2018, 23:09:59 POSLE PODNE
Izgleda hahahaha koliko sam vidio i @Jerenich taguju, al' i njemu mrsko izgleda xD

Ova 1 sekunda je kod mene kada me pitaju za TDove: https://youtu.be/eCXeTSCjyM4?t=2m54s xD

edit: inače da vidiš kakav sam Inventory napravio mm, prije 15ak dana za abyss xD
Hahahah brt tdove radim samo Bašovskom(@Bašovski) i tjt :D

Citat: Jerenich poslato April 07, 2018, 23:37:32 POSLE PODNE
Hahahah brt tdove radim samo Bašovskom(@Bašovski) i tjt :D
pa kome ces ako neces meni :P

bilo je lijepo dok je trajalo.

Hristos Vaskrse svi koji slave
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Jerenich poslato April 08, 2018, 09:31:39 PRE PODNE
Vaistinu Voskrese :)  Kako vam se cini? :)

Kida!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: Mumaz187_ poslato April 07, 2018, 21:28:17 POSLE PODNE
Isuse, Allahu, Budo, Å¡ta je ovo...

kakav retard xD
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Hristos se rodi!
Kosovo je serbsko!
Cirilica je cool!
Dragon nije skamer!
Xunder zna da skripta!
Jablan voli Anchy!
Ceta nije napravio ni jedan bug!
Zara nema bugova!