â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Geo poslato April 01, 2018, 00:42:22 PRE PODNE
aj editaj mi ono u samp oglase blokasu
et ga
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ajde dmeri ima li vas , na FDM se sprema.opasna zabava :D

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=121162.0

evo nesto sto sam uradio nocas, nije mi se dalo iz skripte svoje kopirati sto sam radio jer sam previse stvari radio sa btc sistemom pa sam ispocetka na najlaksi nacin uradio sistem, 20 minuta radio ae ocjenite :D

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg835680#msg835680 date=1522541754]
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=121162.0

evo nesto sto sam uradio nocas, nije mi se dalo iz skripte svoje kopirati sto sam radio jer sam previse stvari radio sa btc sistemom pa sam ispocetka na najlaksi nacin uradio sistem, 20 minuta radio ae ocjenite :D
Mn se bas svidja, odgovorio sam ti tamo, a ev sad vidim da je kod tebe isto vise, sad nzm sta si ti radio, al et vidices uskoro i od mn oko toga nesto :P

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Citat: just_Sukiiii poslato April 01, 2018, 05:02:29 PRE PODNE
Mn se bas svidja, odgovorio sam ti tamo, a ev sad vidim da je kod tebe isto vise, sad nzm sta si ti radio, al et vidices uskoro i od mn oko toga nesto :P
ty, posalji neki scr na pm :P

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg835686#msg835686 date=1522552120]
ty, posalji neki scr na pm :P
Na raspustu sam do sledeceg ponedeljka, nisam kuci tak da sam bez laptopa pa onda cu objavit tu pa cu ti i poslat  :P

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Srecan uskrs svima koji slave
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Jos 19 Poruka pa Godfather <3
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

xD | Ae neko ko ima vremena da mi pomogne da dodjem do Godfather-a, da spamamo u Forumske igre :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasić poslato April 01, 2018, 12:01:34 POSLE PODNE
xD | Ae neko ko ima vremena da mi pomogne da dodjem do Godfather-a, da spamamo u Forumske igre :D
I ja moram do 3k brzo, :D. Ae kreni.. ja dolazim xd