â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: _Shomy_ poslato Mart 24, 2018, 09:14:27 PRE PODNE
Radno :)

Ktb?
Haha brt znači mrzi me da udjem u tdeditor ;D inace evo slusam muziku i blejim po fbu malo xaxa :)

Citat: Jerenich poslato Mart 24, 2018, 09:29:07 PRE PODNE
Haha brt znači mrzi me da udjem u tdeditor ;D inace evo slusam muziku i blejim po fbu malo xaxa :)
Ma aj baci neke tdove za Black East hah :)

Facebook - Klik

Citat: Andrijevic poslato Mart 23, 2018, 18:52:41 POSLE PODNE
Odlican gejmerski mis za male pare https://www.tripleclicks.com/detail.php?item=578200

Za CS suri  :D

Nebih rekao 1200dpi-a , ja jos igram na sens 0.89 , mora vrtim mis ko lud dok ga vrtim on ce se izludi verovatno , koristim mis sa 4000dpi-a i nisam zadovoljan planiram kupiti dosta jaci mis.
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Mart 24, 2018, 10:18:07 PRE PODNE
Nebih rekao 1200dpi-a , ja jos igram na sens 0.89 , mora vrtim mis ko lud dok ga vrtim on ce se izludi verovatno , koristim mis sa 4000dpi-a i nisam zadovoljan planiram kupiti dosta jaci mis.

Ja sam dobio na gw Steelseries Rival 310 12000CPI mis dere guzove pogotovo za cs

Citat: KSHM Nicky poslato Mart 24, 2018, 10:18:07 PRE PODNE
ja igram 400 dpi 2,4 do 2,5 sens, stavljam sebi kako kad :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Hocel ko 4$ free na sajtu ? Moze se potrosit u staa :)

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 24, 2018, 16:19:26 POSLE PODNE
Hocel ko 4$ free na sajtu ? Moze se potrosit u staa :)
aj probamo jos jednom?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]