â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 17, 2018, 14:03:51 POSLE PODNE
HAHAHAH TO LEGENDO
100k a level 2 tek ;) Sreća pa Happy Hours sad, sad će i level 3 xD ;) ;) :D :D

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 17, 2018, 13:58:57 POSLE PODNE
Oj pola foruma zero project :D
Plati 150e sad odma, nemoj da im saljem slike gde ce videti da si me platio da stavim logo. :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Jel imao neko nekad problem sa compilerom? Ono, pokrenes compile i to traje vecno, sad sam cekao 2h i nije se compile hahah

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: σgí poslato Mart 17, 2018, 14:23:45 POSLE PODNE
Jel imao neko nekad problem sa compilerom? Ono, pokrenes compile i to traje vecno, sad sam cekao 2h i nije se compile hahah
Jesi probao sa faster compilerom?

Citat: Imamovich poslato Mart 17, 2018, 14:24:26 POSLE PODNE
Jesi probao sa faster compilerom?

Ne niti cu, to napravi vise problema nego sto resi, nije do vremena compilea vec do samog compila, jednostavno se ne zavrsi

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: King2 poslato Mart 17, 2018, 13:22:53 POSLE PODNE
Audi A6 prodao tkd mi se ne kupuje ni s6 a ni passat gledam izmednju S8 i RS6
Koji nfs to igras ? :D
Follow me na Instagram @sixmatic

A jbt, jest dobar igrac ovaj s1LLa, slucajno uletio na cs 1.6 server kad eto i njega tu.
Btw pogledajte sta lik radi (znam da je video zajeban. ne morate ga slusat, vec samo gledat) https://www.youtube.com/watch?v=wuKtdRCocu0
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: #Ñ•vĸ | SÑ,evαɴovѕĸι poslato Mart 17, 2018, 14:47:15 POSLE PODNE
A jbt, jest dobar igrac ovaj s1LLa, slucajno uletio na cs 1.6 server kad eto i njega tu.
Btw pogledajte sta lik radi (znam da je video zajeban. ne morate ga slusat, vec samo gledat) https://www.youtube.com/watch?v=wuKtdRCocu0
Aimara cist hehehe
]

Zna neko de da postavim problem oko samp-server.exe?
U koji pdf
]

Citat: TerminuS poslato Mart 17, 2018, 14:35:30 POSLE PODNE
Koji nfs to igras ? :D

NFS RL haha,ma nije brt nfs nego prodao auto i sad nemam nista osim one stare Lagune a i ona ce na pazar pa treba da uzmemo Pezo 407 i meni neko auto a audi mi se svidio od kako sam imao A6 koji sam nazalost predprosle subote prodao iz razloga sto sam previse ulagao u njega(novi filter za zrak,bobina,svjecice,zupcasti koji je nazalost bio otisao nezz kako pa sam krhno para i para,novi izduvni sistem od Akrapovica i nove felge '19)a gledam sad da uzmem neku finu A8 il S8 ili RS6 a nasao sam ono bas top S8 i RS6 pa gledam da nesto udomim od to dvoje a nezz koje da izaberem jer S8 je 5.2 v10 a RS6 je 5.0 v10 Bi-Turbo 730HP ili na nasem KS hahah

Edit:Ako se pitas kako mogu sa 16 godina da vozim odgovor je lagan,zivim u malom mjestu gdje Policija prodje 1 godisnje tkd ono bas mi je furka da sjednem i odem se provozat a i bolje cu rutinu stec pred polaganje za vozacku i necu ima tremu ni strah jer vec sam bio za volanom i vozio ;)
Poslednja Izmena: Mart 17, 2018, 16:38:39 POSLE PODNE od King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER