â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Verceti Mapping poslato Mart 14, 2018, 20:28:27 POSLE PODNE
Neko ko ima onaj samp.gui da mi posalje?
Imas na netu smao kucaj samp.gui download i tjt
]

Citat: Scripter|LuKKaKu poslato Mart 14, 2018, 20:31:24 POSLE PODNE
Imas na netu smao kucaj samp.gui download i tjt
Ma nmg nac ni jedan koi mi se svidja bem li ga...

Ne kontam zašto se ova igrica još igra, uhvatite se knjiga ovi što trebaju pa na ljeto igrajte, ja od kako sam prest'o samp igrat i bit na forumu imam skoro sve bolje ocijene, inaće šta se radi ovde, vidim došlo neke nove raje..

Citat: anDro_ (otiš'o s foruma) poslato Mart 14, 2018, 20:41:24 POSLE PODNE
Ne kontam zašto se ova igrica još igra, uhvatite se knjiga ovi što trebaju pa na ljeto igrajte, ja od kako sam prest'o samp igrat i bit na forumu imam skoro sve bolje ocijene, inaće šta se radi ovde, vidim došlo neke nove raje..
Joj ti ne znas sta se sve izdesavalo znaci kidalica ma ja sam dobar i ovako i onako tkd heheh...  ;)
]

Prolazim 5.0 a ne ucim nesto.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

necu vise piti,

a necu ni manje :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg830077#msg830077 date=1521059582]
necu vise piti,

a necu ni manje :D
ts3 mi kara kevu. xD
<21:34:38> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
<21:34:38> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
<21:34:41> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
<21:34:43> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
<21:34:44> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
<21:34:44> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg829845#msg829845 date=1520983162]
'čovjek ili žena' jel me zajebavas xD
čovjek se gubi.. strašno

#A.J.

vau sad si ti dosao ovde nekom da solis pamet, ne znam sto ulazis na forum ako si otisao?
putuj igumane

Citat: σgí poslato Mart 14, 2018, 16:39:06 POSLE PODNE
@Muma187_ je poceo da me kulira na fb aaaa, sve pare koje mi je dao za reklame idu u humanitarne svrhe!!

ma ne znam gdje mi je glava trenutno hahahaha