â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg828213#msg828213 date=1520549593]
ma nista evo sredjujem polako mod za ljeta, ima da ga sredim apsolutno najbolje sto umem, i prodam lagano za 50e minimalno i zaboli me kurac ako se prosiri, necete vjerovati sta sam sve uradio bukv :D

Nista ne verujemo dok ne objavis neku sliku/video :D
@Łuk@
Btw citaj pm, poslao sam ti ip ultra stuntinga

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: #sVK | Stevanovski poslato Mart 09, 2018, 00:11:32 PRE PODNE
Valjda ces naci pravog kupca.
radim dupli jezik, engleski i ex-yu tako da nazovem :D, prodat cu bilo kako bilo nekome

Citat: σgí poslato Mart 09, 2018, 00:14:51 PRE PODNE
Nista ne verujemo dok ne objavis neku sliku/video :D
@Łuk@
Btw citaj pm, poslao sam ti ip ultra stuntinga
znm, javi kad hoces da udjemo
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Hibrid je keva, skanija je leca
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjen S. poslato Mart 09, 2018, 01:50:16 PRE PODNE

mozda ubije nas borba ali nikad drogaaaa, mi smo 38 jaci smo od togaa(psihoaktiv - puna stotka)
slusam psihoaktiv mozda oko god dana :D

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg828233#msg828233 date=1520557095]
mozda ubije nas borba ali nikad drogaaaa, mi smo 38 jaci smo od togaa(psihoaktiv - puna stotka)
slusam psihoaktiv mozda oko god dana :D
samo udaraj
Graphic & Web Designer

od maloprije, bitch please that rating and kdr(low headshow zato sam igrao awp vecinom, double no scope na cache kod heavena kroz onaj krc, bog sam znam xD)

Citat: Ognjen S. poslato Mart 09, 2018, 01:50:16 PRE PODNE
uf kakvu sam skaniju digo danas, samo drugar da mi posalje sliku da ti pokazem posto sam na fonu slomio ekran :/

Himna spremnaaa yeayea

Citat: SteXi.ılllı. poslato Mart 09, 2018, 03:07:44 PRE PODNE
uf kakvu sam skaniju digo danas, samo drugar da mi posalje sliku da ti pokazem posto sam na fonu slomio ekran :/
salji pm da izvidimo situaciju
Graphic & Web Designer

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg828236#msg828236 date=1520559471]

od maloprije, bitch please that rating and kdr(low headshow zato sam igrao awp vecinom, double no scope na cache kod heavena kroz onaj krc, bog sam znam xD)

Slabo to haha sad cu odigrat mm pa slikat blet ako nemam bananu hahaahahahah
/\

imam jedan problem, sinoc sam seo na telefon i puko mu je ekran, touchpad je totalno crko znaci nista ne mogu da uradim, ali kad kliknem lock screen dugme vidim sve na ekranu.. u pitanju je xperia z2,
ali ne mogu da pristupim telefonu i razmeni fajlova na komp jer je telefon zakljucan, jel postoji neka mogucnost da prebacim slike i kontakte sa njega nekako?

Citat: SteXi.ılllı. poslato Mart 09, 2018, 14:11:15 POSLE PODNE
imam jedan problem, sinoc sam seo na telefon i puko mu je ekran, touchpad je totalno crko znaci nista ne mogu da uradim, ali kad kliknem lock screen dugme vidim sve na ekranu.. u pitanju je xperia z2,
ali ne mogu da pristupim telefonu i razmeni fajlova na komp jer je telefon zakljucan, jel postoji neka mogucnost da prebacim slike i kontakte sa njega nekako?
za slike wiffi file transfer