iPhone

Započeo King2, Mart 05, 2018, 14:06:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me da li je neko od vas imao neki iPhone fon kao sto trenutno imam 4S 32gb,jer imam problem da mi se telefon puni samo kad je ugasen a kad je upaljen ne puni pa ako je neko imao slicnih problema a rijesio da mi napise jer cu ga izbacit kroz zatvoren prozor...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Da odneses u servis sta ovde kacis jbt imas pameti imalo
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Moren0 poslato Mart 09, 2018, 10:56:17 PRE PODNE
kako si ti pametan

Citat: Moren0 poslato Mart 09, 2018, 10:56:17 PRE PODNE
Nisam pitao dal da odnesem u servis jer znam i bez njih popravit telefon no ovo mi se prvi put desava na telefonu pa zato pitam da li je neko imao isto iskustvo i sta da radim jer nisam toliko zatupljen da otvorim telefon i zamjenim par djelova koji su u kvaru,a pameti imam sigurno vise nego pojedini ;)

Edit:Najlakse je odnjeti u servis nekad se treba i raspitat mozda je i greska koja se moze i bez servisa popravit..
Poslednja Izmena: Mart 09, 2018, 22:17:46 POSLE PODNE od King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Imao sam i ja slican problem odnijeo sam ajfon u servis i popravio mi ga je

Citat: Skendyy poslato Mart 21, 2018, 08:57:58 PRE PODNE
Imao sam i ja slican problem odnijeo sam ajfon u servis i popravio mi ga je
Jel ti rekao sta je bilo u kvaru il si samo pokupio tel

GAME OVER