[POSAO] Taxi vozač sa Actorima

Započeo MirsoN, Februar 26, 2018, 14:31:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Predstavljam Vam jednostavan posao Taxi vozača sa actorima, par greškica koje imaju u videu ne zamjerite sljedeći puta će biti bolje. Poziv automatski dolazi ostatak pogledajte na videu:

Poslednja Izmena: Februar 26, 2018, 14:33:56 POSLE PODNE od TorX

Postoji funkcija koja postavlja actora na sjediste u vozilo, mogao bi dodati da ga stavi nazad, odlican posao, pohvale, zadivljen sam :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Odlicno si to odradio samo steta sto vec ima na novom SM modu posao na ovaj fazon.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120163.msg824264#msg824264 date=1519653579]
Postoji funkcija koja postavlja actora na sjediste u vozilo, mogao bi dodati da ga stavi nazad, odlican posao, pohvale, zadivljen sam :D

Hvala doradit ću vjerovatno update neki uskoro..

Citat: Bašovski poslato Februar 26, 2018, 15:06:11 POSLE PODNE
Odlicno si to odradio samo steta sto vec ima na novom SM modu posao na ovaj fazon.

Vjeruj, iskreno nisam ni vidio ni znao da postoji sa jaranom sam u dogovoru bio i ovo napravio :D

Ima i na noobotu, cool
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 26, 2018, 15:51:59 POSLE PODNE
Ima i na noobotu, cool

Nisam vidio do sad jer mi je došla ideja kad sam čitao nešto o Actorima i odradio u dogovoru s jaranom, uglavnom hvala :D

Odlicno tako mozes i za bus vozaca napraviti :D
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Nesto sam hteo slicno da napravim,samo sam imao na umu da bude autobus umesto taxi-a :D

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Februar 26, 2018, 20:58:49 POSLE PODNE
Najjs batoo

Hvala brt

Citat: l4n4s4c4o poslato Februar 26, 2018, 21:55:49 POSLE PODNE
Nesto sam hteo slicno da napravim,samo sam imao na umu da bude autobus umesto taxi-a :D

Pa i napravi samo malo doradi ovo je simple ima se tu još dosta dodat i odradit :D

Odlicno
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----