Dinamicno kreiranje sladoleda with TextDraws

Započeo Shomyy, Februar 21, 2018, 13:30:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: FilterScript
Slike ili Video: https://imgur.com/a/xvIuE
Opis i dodatne informacije: Kada sam video komentar od @Noki  "Lako za napravit a i isti sistemi sladoleda se vrte od 2009 god..." hteo sam da odradim malo drugacije, pa eto :D
Download link: https://pastebin.com/WBRq5nv6
Scan link: //
Credits: Shomy

Facebook - Klik

Jao Shomy Pa Dimi Ugrinovic bolje skripta od tebe P.S : Lik ni ne zna da skripta  :'(
Po njegovim recima lako za uradit a trazi filterskriptu 10 sati pa kad ne nadje ode :D
Poslednja Izmena: Februar 21, 2018, 15:10:30 POSLE PODNE od JoeY!?
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Prelijepi textdrawi, svidja mi se ideja.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Odlicno!  ;D
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Lepo i unikatno  ;)
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: JoeY!? poslato Februar 21, 2018, 15:08:57 POSLE PODNE
Jao Shomy Pa Dimi Ugrinovic bolje skripta od tebe P.S : Lik ni ne zna da skripta  :'(
Po njegovim recima lako za uradit a trazi filterskriptu 10 sati pa kad ne nadje ode :D
Evo sada ima sistem koji mu treba sada moze slikati za fb i reci da je on radio haha :D
To je taj Dimi... meni govori da ne znam pawno upaliti :P

EDIT: Shomy svidja mi se :D pohvale !

Odlicno kao uvijek  :)
Fina vam je roba,al slaba davanja