Zarada

Započeo B0nsek, Februar 18, 2018, 22:01:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav ekipa, otvaram ovu temu da cujem vasa iskustva s online tj internet zaradom.

Ne pricam ovdje o onim "klik klik" sranjima i bum 500e za 2 sata bla bla bla i te bajke...

Isto tako ne treba ni spominjat one stranice tipa "ClixSense" ili kako vec ide ime...

Zanima me da li je itko naigrao na nesto vrijedno truda i ulaganja?

Pokusavao sam nesto kemijat sa kriptovalutama pa nije mi se bas isplatilo nesto ekstra...

Sad sam naisao na neke stranice koje placaju za testiranje aplikacija, ako prode rado cu vam javit

Sumnjam da ti te aplikacije rade 90% toga svega je prevara i nema smisla xD javi ako upecas sta xD inace dobra zarada ti je Google adsense

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Citao sam o tome, to imam u planu probat al polako... Gledao sam neke honorarne poslove, nabadao sam na neki sajt gdje su trazili ljude da rade kao podrska ono u chatu, dobra isplata al jebi ga kasno palim xD

Inace razmisljao sam cak i oko zakupljivanja masina za host nesto ozbiljno ovo ono... Osjecaj mi kaze da to nije bas dobra investicija ipak je ovo balkan

moj rodjak je tu ulozio 300e i vratio 700e, iz austrije je, ja msm da je takav neki slican sajt al nisam siguran
srecno ti ako ulozis daboda trUpliro pare

ha Austrija je centar svega :D

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Usput ako je netko za suradnju oko hosta nek se javi
19+
Po mogucnosti da nije temperamentna i iskompleksirana osoba  :D

BUMP

Citat: Ghetoven poslato Februar 18, 2018, 22:05:47 POSLE PODNE
Sumnjam da ti te aplikacije rade 90% toga svega je prevara i nema smisla xD javi ako upecas sta xD inace dobra zarada ti je Google adsense

Testiranje aplikacija radi, isplata uredna... Lijepo ulozeno 27$ za pristup

Citat: DevilDon poslato Februar 20, 2018, 22:26:34 POSLE PODNE
BUMP

Testiranje aplikacija radi, isplata uredna... Lijepo ulozeno 27$ za pristup
Sajt?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..