LSPD ( DEFAULT EDIT + DEKORACIJA )

Započeo 6YuKiMuRo9, Februar 17, 2018, 20:48:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, predstavljam Vam mapu koju sam odradio onako na brzinu, mnogo bi to bolje bilo da mi radi TextureStudio kako treba ( Ne radi /editobject pa nmg pravit nove objekte sto hocu + da nije bio default edit bilo bi mnogo bolje, ali sam morao jer ce i ovako bit problema zbog opstine koja ima 500 objekata )...

Mozete oceniti 1/10
( pocetnik sam i u mapanju i u ps xd )

Znam da mnogo kvari ova ograda sa strane kod parkinga ( los izbor objekata ) al kazem nisam mogao edit zbog TS-a
Poslednja Izmena: Februar 17, 2018, 20:50:29 POSLE PODNE od Nobody
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Iskreno, bio pocetnik ili ne, mapa mi se pravo svidja. Samo naprijed :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Februar 17, 2018, 21:06:22 POSLE PODNE
Iskreno, bio pocetnik ili ne, mapa mi se pravo svidja. Samo naprijed :)
Ako ces iskreno, ja jesam poceo mapat pre god dana, al za to vreme sam uradio 6-8 mapa dok su neke 2 ili 3 bile bez textura ( prvi put usao u map editor )
Hvala puno :)
EDIT: Ne znam jeste skontali, ali razlog zato sto nema texta je /editobject CMD :)
na win7 radi textue-studio dok taj isti ( bukv prebacen u .rar i skinuo na win10 pc ) nece da radi :)
Poslednja Izmena: Februar 17, 2018, 21:21:41 POSLE PODNE od Nobody
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
(Ono gore Joey)

Citat: Tony# poslato Februar 17, 2018, 21:19:24 POSLE PODNE
Jednostavno a pritom i lijepo :D
Hvala,
rekao sam nisam mogao nista zbog opstine/opcine koja ima 500 objekata...  :'(

ili
(Ono gore Joey)

Najs, ovako slično sam i ja uradio za Abyss, idem na to da mi PD i opštinu budu simple, samo deafult objekti uz malu dekoraciju. :D

Citat: Muma187_ poslato Februar 17, 2018, 21:42:32 POSLE PODNE
Najs, ovako slično sam i ja uradio za Abyss, idem na to da mi PD i opštinu budu simple, samo deafult objekti uz malu dekoraciju. :D
haha opstina je toliko simple da je cak i druga zgrada tu, 500 objekata + obrisane one zgrade ize da moze stati haha
EDIT: Ako mislis da sam copy, nisam, uvek radim sve sam, mukica

ili
(Ono gore Joey)

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Pa i nije simple jer si celu podlogu promenio, ne volim ovakve mape ali fina je

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •