Al zna neko

Započeo Steffa, Februar 16, 2018, 22:45:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Al zna mozda neko kako napraviti hosting bez onih masine preko MySQL,sta se treba uradit

Kako mislis da napravis hosting bez VPS servera? Gde ces cuvati podatke?
Pogledaj na ytu imas tutorijale, kako da napravis kucni server, mozes onda preko njega da hostujes.
Ali moras imati jak pc. Kad kazem jak PC definisem 8gb rama, 1TB hdd i mozda 2gb VRAM-a..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Buraz meni netreba da igram preko toga i to nego da se zezam da pravim servere za sprdju i to

Citat: Steffaâ,,¢ poslato Februar 17, 2018, 15:39:46 POSLE PODNE
Buraz meni netreba da igram preko toga i to nego da se zezam da pravim servere za sprdju i to
Kupiš VPS
Graphic & Web Designer

Citat: Steffaâ,,¢ poslato Februar 17, 2018, 15:39:46 POSLE PODNE
Pa ne mozes ti praviti servere bez servera, ako me kapiras. Znaci treba ti ili novac ili jak pc za home server.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 17, 2018, 15:48:40 POSLE PODNE
Pa ne mozes ti praviti servere bez servera, ako me kapiras. Znaci treba ti ili novac ili jak pc za home server.
Nije potreban jak PC da bi drzao server na svom PC-u... Dovoljno je i 512MB RAM-a ako skriptu optimizuje vise je bitna konekcija(upload speed).

Jedna od mogucnosti je Hamachi(https://www.vpn.net/)

Citat: milfman poslato Februar 17, 2018, 15:55:47 POSLE PODNE
Nije potreban jak PC da bi drzao server na svom PC-u... Dovoljno je i 512MB RAM-a ako skriptu optimizuje vise je bitna konekcija(upload speed).

Jedna od mogucnosti je Hamachi(https://www.vpn.net/)
Ako on zeli da napravi svoj hosting, koji ce koristiti vise ljudi.
Onda mu je potreban jak PC.
Sa razlogom se prodaju jaki serveri.
A ako hoce napraviti kucni server, na kojem se igraci mogu pridruziti onda mu i nije bas potreban jak pc.

On je napisao "napraviti hosting" dakle potreban mu je malo jaci pc ako zeli da vise ljudi koristi hosting.
I takodje mu je potreban linux, ako bas hoce da napravi svoj home server.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..