KERONITH.PW | CEO STRESSER | 25 DEDICATED SERVERA |

Započeo zakE_, Februar 14, 2018, 11:28:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DEMO OD STRESSERA, PANELA ITD: HTTP://keronith.pw
Ime_Prezime: Zake.
Odakle ste: SRB
Godine: 13
Å ta prodajete: Ceo stresser, 25 servera za DDoS {vrednost 1k $}, FULL stresser, domena, databaza, web host...
Koliko para tražite: â,¬300
Zamena (Da/Ne): Zavisi sta nudite
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): https://www.facebook.com/Zake.Carding
Dodajem: Pitate se sto je ovolika cena? Pa krenimo... Ima preko 50 kupaca koji su zadovoljni, i njihov plan istice svakog meseca, nakon tog perioda vi dobijate oko $500, meni su hitno potrebne pare pa zato i prodajem... + 25 servera dobijate koji su vrednosti od $1k, proverite slobodno, masine su dedicated serveri, svaka je po 8gb, 4 corea..
Stvari koje dobijate pritom kupovine:
- DOMENA
- WEBHOST
- 25 DEDICATED SERVERA KOJI SU VEC DODATI U DDOS SERVERE
- DATABAZU {1000+ MEMBERA, 50 MEMBERA S KUPLJENIM PLANOM}
- REPUTACIJU NA 'STRANOM' TRZISTU JER JE STRESSER VRLO 'POUZDAN'
- PANEL KOJI VREDI OKO $100
- AUTOBUY S PAYPALOM I BITCOINOM
AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN NEK SE JAVI MENI NA FB ZA SLIKE ADMIN PANELA I DOKAZA DA IMA AKTIVNE KUPCE :)

"Nakon tog perioda vi dobijate 500$" a prodaješ za 300?
25 servera vrednosti 1000$, prodaješ za 300?
Ko plaća održavanje tih servera, tih 1000$ ?

Ajd' sad da kalkulišemo,
serveri: 1000$
1 mesec: 500$
Panel: 100$
=
1600$

Prodaješ za 5 puta manju cifru, odnosno 300, hmmm

Možemo li ovde dobiti slike panela i informacije na kom webhostu se skladišti sajt?

Znači ti za 10 meseci možeš zaraditi 5000$, da li bi prodao to za 300$ i da li je zapravo tvoj ili samo imaš pristup nekom od admin naloga?
Poslednja Izmena: Februar 14, 2018, 11:36:50 PRE PODNE od Ognjen𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 14, 2018, 11:34:41 PRE PODNE
"Nakon tog perioda vi dobijate 500$" a prodaješ za 300?
25 servera vrednosti 1000$, prodaješ za 300?
Ko plaća održavanje tih servera, tih 1000$ ?

Ajd' sad da kalkulišemo,
serveri: 1000$
1 mesec: 500$
Panel: 100$
=
1600$

Prodaješ za 5 puta manju cifru, odnosno 300, hmmm

Možemo li ovde dobiti slike panela i informacije na kom webhostu se skladišti sajt?

Znači ti za 10 meseci možeš zaraditi 5000$, da li bi prodao to za 300$ i da li je zapravo tvoj ili samo imaš pristup nekom od admin naloga?

Eh vidi ovako, servere ne placam ja, serveri su vec placeni u 6 meseci napred, platili smo nas 4 iz staff teama s stressera
Panel me je kostao 0$ jer je od 0 kodiran s mojim drugom.
1 mesec: da, toliko se zaradi za 1 mesec i? pre 3 dana sam digao ponovo tih $500, a pare mi urgentno trebaju, ne zelim govoriti zbog kog razloga jer nije to za vas saNpere...
nemoj trash saleovati, imas demo panela na sajtu, aj poy

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 11:41:17 PRE PODNE
Eh vidi ovako, servere ne placam ja, serveri su vec placeni u 6 meseci napred, platili smo nas 4 iz staff teama s stressera
Panel me je kostao 0$ jer je od 0 kodiran s mojim drugom.
1 mesec: da, toliko se zaradi za 1 mesec i? pre 3 dana sam digao ponovo tih $500, a pare mi urgentno trebaju, ne zelim govoriti zbog kog razloga jer nije to za vas saNpere...
nemoj trash saleovati, imas demo panela na sajtu, aj poy
GubiÅ¡ se, znači svakako će serveri morati da se plate za 6 meseci i to je pitanje da li je legalno plaćeno ili će ih sutra ugasiti, ako si pravio panel, i tvrdiÅ¡ da je vrednost 100$ znači on se može prodati za 100, govorim ti o tome da ako se veruje tvojim vrednostima ti bi u ovom trenutku mogao da ga prodaÅ¡ za 1600$ a ti prodajeÅ¡ za 300$ Å¡to opet izaziva sumnju. TakoÄ'e, ako su tvrdnje tačne o posećenosti i reputaciji, svaki zapadnjak bi voleo da kupi tvoj sajt, ne verujem da bi ga prodavao ovde :)
Srećno u prodaji.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 14, 2018, 11:48:24 PRE PODNE
GubiÅ¡ se, znači svakako će serveri morati da se plate za 6 meseci i to je pitanje da li je legalno plaćeno ili će ih sutra ugasiti, ako si pravio panel, i tvrdiÅ¡ da je vrednost 100$ znači on se može prodati za 100, govorim ti o tome da ako se veruje tvojim vrednostima ti bi u ovom trenutku mogao da ga prodaÅ¡ za 1600$ a ti prodajeÅ¡ za 300$ Å¡to opet izaziva sumnju. TakoÄ'e, ako su tvrdnje tačne o posećenosti i reputaciji, svaki zapadnjak bi voleo da kupi tvoj sajt, ne verujem da bi ga prodavao ovde :)
Srećno u prodaji.

hvala, morace se platiti svakako, legalno su placeni, veruj mi, panel vredi preko $100, pogledaj ostale "sourceove" za prodaju po cene i to, voleo bih da ga mogu prodati za $1600 ali niko ne zeli za tu cenu da kupi iako se zapadnjaci kupaju u parama...
hvala jos 1!

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 11:51:49 PRE PODNE
hvala, morace se platiti svakako, legalno su placeni, veruj mi, panel vredi preko $100, pogledaj ostale "sourceove" za prodaju po cene i to, voleo bih da ga mogu prodati za $1600 ali niko ne zeli za tu cenu da kupi iako se zapadnjaci kupaju u parama...
hvala jos 1!
Zasto bi bilo ko platio 1600$ za server? Nije ti ovo Nemacka, pa da prodajes glupe stvari za milione.
I otkud tebi novca za 25 servera?
Zatim, koliko ja znam mozes lagano napraviti svoj server preko drugog PC-a koristeci Linux. Tkd ti to ne treba uopste.
Poslednja Izmena: Februar 14, 2018, 13:53:04 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

25 Dedicated servera? A meni na tsu pricas kako si spojio samo tvoj keronith za Api kljucevima drugih stress sajtova, nemoj da varas narod za te pare. Da ne pricam kako ovo sto ti radis nije nikako legalno, bez ijednog legalnog dokumenta koji bi opravdao ovakav vid sajta, onaj kome prodjas mozes da ga prijavis da on ode u zatvor i ti da nastavis po starom nekaznjeno. Budalastine, 300e je previse da bi nekoga hteo da skamujes za te pare, pogotovo sa 13 godina
Poslednja Izmena: Februar 14, 2018, 14:02:08 POSLE PODNE od .бутиган

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

To je isto kao kad prodajes golfa 7 za 1000 jer ti treba tih 1000â,¬
Momak koga ti prcas ovdje ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 14, 2018, 14:00:46 POSLE PODNE
25 Dedicated servera? A meni na tsu pricas kako si spojio samo tvoj keronith za Api kljucevima drugih stress sajtova, nemoj da varas narod za te pare. Da ne pricam kako ovo sto ti radis nije nikako legalno, bez ijednog legalnog dokumenta koji bi opravdao ovakav vid sajta, onaj kome prodjas mozes da ga prijavis da on ode u zatvor i ti da nastavis po starom nekaznjeno. Budalastine, 300e je previse da bi nekoga hteo da skamujes za te pare, pogotovo sa 13 godina
Ne moze on nikoga prijaviti, msm moze on prijaviti nekoga. Ali ko ce mu verovati sa 13 godina?
U Americi su 13-to godisnjaci jos male bebe. A u Srbiji/Bosni/Hrvatskoj ih boli kurac za sve. Ako ovi iz Policije ne mogu naci ubicu u roku od 2-3 godine, kako onda mogu uhapsiti lika zbog ilegalne stvari preko neta? Ako zajebem neko slovo, nije do mene vec mi Microsoft Edge sam popravlja slova jer je na Engleskom.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 14, 2018, 14:40:07 POSLE PODNE
Ne moze on nikoga prijaviti, msm moze on prijaviti nekoga. Ali ko ce mu verovati sa 13 godina?
U Americi su 13-to godisnjaci jos male bebe. A u Srbiji/Bosni/Hrvatskoj ih boli kurac za sve. Ako ovi iz Policije ne mogu naci ubicu u roku od 2-3 godine, kako onda mogu uhapsiti lika zbog ilegalne stvari preko neta? Ako zajebem neko slovo, nije do mene vec mi Microsoft Edge sam popravlja slova jer je na Engleskom.

Nebitno je koliko godina ima onaj koji prijavljuje. Ako prijavi organima koji se bave ovom vrstom kriminala, oni ce proveriti jednostavno. Nalazenje ubice i nalazenje coveka na internetu su 2 razlicite stvari, naci nekoga na internetu ko nije koristio nista vise od free/cracked vpn zastite je za njih kerov kurac sto se kod nas u narodu kaze. Nama dostupan VPN je smece od zastite.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 14, 2018, 14:00:46 POSLE PODNE

Evo sine procitaj t.o.s pa razmisli malo da li mozes najebati od ovoga, inace sto bih ikog skamovao butigengu

Citat: faR3.exe poslato Februar 14, 2018, 14:36:35 POSLE PODNE
To je isto kao kad prodajes golfa 7 za 1000 jer ti treba tih 1000â,¬
Momak koga ti prcas ovdje ?

odjebi u skokovima :D
kupi ti za 1600$ ne branim ti ja

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 14, 2018, 14:40:07 POSLE PODNE

al si glup, u americi s 13 godina vise ti ne stoji onaj nickname "kid" dok na balkanu dete si dok ne napunis 18
i procitaj t.o.s na keronithu pa se javi za ilegalne stvari raptorcino.

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 14, 2018, 14:44:26 POSLE PODNE
Nebitno je koliko godina ima onaj koji prijavljuje. Ako prijavi organima koji se bave ovom vrstom kriminala, oni ce proveriti jednostavno. Nalazenje ubice i nalazenje coveka na internetu su 2 razlicite stvari, naci nekoga na internetu ko nije koristio nista vise od free/cracked vpn zastite je za njih kerov kurac sto se kod nas u narodu kaze. Nama dostupan VPN je smece od zastite.

ti si decko oboleo procitaj t.o.s pa se onda javi. butigeng
a vidim ti si neki opasan cyber kriminalac pa znas za to, ae mars glup si ko tikva
Poslednja Izmena: Februar 14, 2018, 14:54:36 POSLE PODNE od zakE_

Kao prvo TIKVA NIJE GLUPA. Kao drugo uzmi taj t.o.s pa ga poduvaj sebi odma, ako ga i imas.
Da neces mozda ti da zapocnes CyberWar? Da se mozda u americi dete sa 13 godina ne racuna kao punoletan?
Previse se glupiras kako bih se raspravljao sa takvim napaljenim kidom.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 14, 2018, 15:02:23 POSLE PODNE
Kao prvo TIKVA NIJE GLUPA. Kao drugo uzmi taj t.o.s pa ga poduvaj sebi odma, ako ga i imas.
Da neces mozda ti da zapocnes CyberWar? Da se mozda u americi dete sa 13 godina ne racuna kao punoletan?
Previse se glupiras kako bih se raspravljao sa takvim napaljenim kidom.

samper glupi iq -300 ae mars glupane
tikvo glupa

ae bezi samperu

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 15:07:02 POSLE PODNE
samper glupi iq -300 ae mars glupane
tikvo glupa

ae bezi samperu
Oho, pa jesmo li to stigli do vredjanja? Sad ce SlavicBeast to resiti. Volim i ja tebe <3.
Kada budes porastao mozes mi se obratiti. Inace iq -300 ne postoji <3.
Ponavljam, tikva nije glupa, za tebe nisam siguran.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 14, 2018, 15:09:04 POSLE PODNE
Oho, pa jesmo li to stigli do vredjanja? Sad ce SlavicBeast to resiti. Volim i ja tebe <3.
Kada budes porastao mozes mi se obratiti. Inace iq -300 ne postoji <3.
Ponavljam, tikva nije glupa, za tebe nisam siguran.

ti si vec vredjao tikvo glupa
jadan si pretis banom
ionako ugasim forum za 10 sekundi