MYSQL

Započeo Stefan83, Februar 13, 2018, 20:47:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:MySQL eror
Skripta koju koristim:Imperium gaming
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): http://prntscr.com/ieanb1

Obrisano je pola baze

TRAXX
SAMP Professional Scripter
                  FB: https://www.facebook.com/traxxscript

Taj mod mozes jedino prebaciti iz MySQL-a u y_ini. Jer ne vredi ti da se bahces sa tom bazom koja se ne moze bas i nazvat baza.
Jer je samo fajl od 5kb-a.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 13, 2018, 23:52:18 POSLE PODNE
Taj mod mozes jedino prebaciti iz MySQL-a u y_ini. Jer ne vredi ti da se bahces sa tom bazom koja se ne moze bas i nazvat baza.

LakÅ¡e prebaciti iz MySQLa u y_ini nego dovrÅ¡iti bazu?  :-[
Ako planiraš koristiti MySQL mod onda bi trebao i naučiti neke osnove,tutorijala imaš po forumima(globalni,ovdje),pa pokušaj pronaći,pa ako zapne javi.Ne preporučujem ti prelazak na y_ini pogotovo ako ni njega ne znaš.

Citat: Paul Castellano poslato Februar 13, 2018, 23:55:50 POSLE PODNE
LakÅ¡e prebaciti iz MySQLa u y_ini nego dovrÅ¡iti bazu?  :-[
Ako planiraš koristiti MySQL mod onda bi trebao i naučiti neke osnove,tutorijala imaš po forumima(globalni,ovdje),pa pokušaj pronaći,pa ako zapne javi.Ne preporučujem ti prelazak na y_ini pogotovo ako ni njega ne znaš.
Ako ne poznaje MySQL onda nema sanse da sredi mod, jer kao i svaki modovi, uvek postoji drugi problem.
Ako nema blage veze o bazama, onda mu ne vredi to uopste.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Isto tako,ako ne poznaje MySQL ne može ni prebaciti iz MySQLa u y_ini ;)
Ali sve se može naučiti ako postoji volja,a smatram da mu je pametnije učiti MySQL(Sudeći po ranijim objavama radi se o početniku  tako da..)

Jednostanvo ne zelim da komentarisem ovo.

Napravi bazu. Jednostavno idi u funkcije za ucitavanje i onda uzmi i gledaj koji tipovi promenljivih se ucitavaju i pravi tako bazu podataka, kasnije kada naucis malo vise o mysql, tipove podataka, evente, neke f-je u mysql onda mozes lepo i da optimizujes i bazu. Nemoj prebacivati nista iz mysql, samo ti uci mysql.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Prebaci u YINI jer je INI buducnost. Velike web-stranice (ex. fb, insta, reddit ...) koriste ini cuvanja, zato su tako brze iako ih koristi milijarde PERSONA.

Citat: .ксундер poslato Februar 14, 2018, 16:38:01 POSLE PODNE
Prebaci u YINI jer je INI buducnost. Velike web-stranice (ex. fb, insta, reddit ...) koriste ini cuvanja, zato su tako brze iako ih koristi milijarde PERSONA.
Nemoj se toliko glupirati. Nesto smo se nakurcili?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Kancer ???

Citat: Terzic poslato Februar 15, 2018, 14:55:16 POSLE PODNE
Kancer ???
Volim i ja vas.. Aj sad palite.. Zao mi je likova koji su vam pomagali pre par godina.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..