Anti-Virus

Započeo S73F4N, Februar 09, 2018, 22:20:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da li vredi da se napravi neki Anti-Virus, ono sve u fullu itd..? :D

Tu se ubaci i neki System Optimization takodje u program.

Radim program u: Microsoft Visual Studio 2015 [C#]
Uspjesno odradjenih programa: 10+
Uspjesno testiranih programa: 20+
Programski jezik: c# | javascript

Ne mozes znati dok nesto ne probas. Sve prolazi kada imas dobru pricu.

Citat: milfman poslato Februar 10, 2018, 21:51:36 POSLE PODNE
Ne mozes znati dok nesto ne probas. Sve prolazi kada imas dobru pricu.
Evo brate napravio sam sada neki E-Mail sender, sve je dobro ispalo, ukoliko ima nekih ljudi ovde, objavio bih..  8)

A ovo za Anti-Virus, razmisljao sam duze vreme za ovo, cak sam i pokusao da radim to, islo mi je dobro, samo mi je problem bio sto bi to trebalo duze vremena da se radi, posveti se tome, itd, a ja sam ti sada 3. srednje, skola, obaveze, problemi itd..

To zahtjeva mnogo rada i vremena... Ja sam poceo sa jednostavnijim programima i vjezbam, mnogo mi dobro ide...
Samo naprijed

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Februar 10, 2018, 22:28:04 POSLE PODNE
To zahtjeva mnogo rada i vremena... Ja sam poceo sa jednostavnijim programima i vjezbam, mnogo mi dobro ide...
Samo naprijed
Hvala. :)
Ako hoces mozes podijeliti ovde sa mnom / sa nama, koje programe si uradio, naravno, samo imena programa, koja im je funkcija itd. :D
Ili mozes u privatni chat.

Ima ih milion, moraš da smisliš nešto što drugi nemaju, nešto zbog čega da skinemo baš tvoj antivirus :)
Graphic & Web Designer

Prvestveno da bi napravio neki full AntiVirus softver morao bi imat neki tim ; taj tim bi trebao imat neka znanja o svemu tome . To košta neke pare ; pare koje bi poslje mozda mogao vratiti , a mozda i ne mozda ti napraviti super softver i sve super ali nikako se ne proda jer ima 100 drugacijih poznatih i vjerovatno boljih (i losijih antivirus softvera ) koji su se prodali jer u to vrijeme je bilo puno virusa a malo antivirusnih programa ; Da si se toga sjetio u proslosti sve super i krasno ali sada , to je malo pre kasno . Bolje odi programirat nesto cega nema masovno na trzistu nesto sta je unikatno .