IMPERIUM GAMING RPG/DM BY DIMI

Započeo Muma, Februar 05, 2018, 19:34:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Hahahah, sineeeee 1min posla oko erora  i rahat ceo život , kako lagano resit, vec teze za one koji su New u scripti. @Tema:10/10 svaka vam dala za ovaj gmod.

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Lagao bih kad bi rekao da nije dobar, ipak je kombiniran sa MySQL.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Dobar mod resio sam errore dobar gm svaka cast
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

jel dobra skripta ili ne dal i da je skidam
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 05, 2018, 21:19:00 POSLE PODNE
U svakom slucjau ova skripta moze samo da posluzi za ideju, kod i igru nikako.
Poslužio je za igru i preko 500 igrača nekada samo na jednom serveru, a bilo ih je više + dotičnom kreatoru je donio ogroman novac.. jbg, izgleda da si u krivu. ;)

Sta reci koju poslugu porati kome :D  8)

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Pravila clan: 3, 16, 17. Citav dan sam u obavezama i sad trebam citat vasa sranja? Ako nemate sta pametno reci, zaobidjite thread.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Å to ste vi toliko zapeli na ovoj i proÅ¡loj temi Imperium moda tj. o Dimiu, je l' vam toliko krivo Å¡to Dimi na nekim tuÄ'im radovima i nekim svojim zaradi 100-200e kad god hoće? Ili vam je krivo Å¡to zaraÄ'uje viÅ¡e sa svojim "neurednim kodom" od vaÅ¡eg "savrÅ¡enog"? :D Ipak danas se samp svodi na novac, a skripter/i ste za novac, pa da pitam. ;D

De jbm vam sunce zaključaće mi smod temu zbog vaÅ¡eg svaÄ'anja hahahaha

jebem vam kera sta se svadjate mod je veoma los i kod je veoma los a tdovi su dobri

Tema zakljucana privremeno, nadam se da u pola dobro skriptate kao sto se svadjate.

UPDATE: Tema otkljucana, bez raspravljanja i provociranja molim.
Ukoliko imate problema sa pokretanjem gamemoda i sl. koristite podforum 'Razgovor u vezi PAWN skriptanja'.
Poslednja Izmena: Februar 06, 2018, 11:32:13 PRE PODNE od Bašovski

bilo je lijepo dok je trajalo.

Pa brate nemam sta da ti pricam,msm zna se ko je s tobom testao MySQL hahahahah,msm ko te je naucio :P <3
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Citat: Maclane poslato Februar 06, 2018, 15:39:54 POSLE PODNE
Ako oces fixan mod dodjes meni 5e ili mumi koliko ti on kaze
Ili da se javi meni da mu free popravim?