[Prodajem] Imperium Mod (Original)

Započeo Balboasamp, Februar 04, 2018, 23:08:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Balboasamp poslato Februar 05, 2018, 01:23:16 PRE PODNE
Buraz ja sam mod toliko platio, a dao bi ga i za manje, jer nije neki bzv mod vec mod koji vrijedi, sa svim fajlovima i svim vrhunskim mapama
Ja stvarno tebe narazumem ajde da je mod vruhnski u nekim stvarima, jako tesko napraviti imperium gamemod .... pa decko uzmes zenolo promenis td dodas jos 3-4 sistema promenis malo lokacije poslova i eto imperiuma tog na koji ti mislis tako da :D
Aj razume da oces prodatit odredjene prokjekte(_Copy) koje nesmem spominjati da nebi popusio ban tako za 50e ili neke dobre stvari ali ono :D H
Poslednja Izmena: Februar 05, 2018, 01:28:21 PRE PODNE od Maclane

Respect for Muma187_

Mnogi su tako mislili pa su lockali server posle 2 dana zbog bugova ;)

Citat: Balboasamp poslato Februar 05, 2018, 01:27:54 PRE PODNE
Mnogi su tako mislili pa su lockali server posle 2 dana zbog bugova ;)
Koji bugova ako imas fixanu verziju Zenola to ima neke sitne bugove ... A sto se tice toga mozes samo da odjebes sa prodavanjem tog moda niko ti nece kupiti imas toliko imperium modova koje nisu u mysql nego su u Y_ini a jeko je tesko prebaciti mod iz Y_ini u mysql tako da do duse i da imas SM sa 1 bugom promenis td dodas sisteme i eto ga Imperium u Y_ini :D

Respect for Muma187_

Citat: Balboasamp poslato Februar 05, 2018, 01:31:37 PRE PODNE
Ok brate, ti si proskripter izvini
Ako sam uspeo da napravim kopiju noobota nekih 70 % posto gotova onda se mogu nazvati dobrim skripterom.Niko nije pro jel smo mi ipak ljudska bica pa gresimo svi.

Respect for Muma187_

Citat: Maclane poslato Februar 05, 2018, 01:33:22 PRE PODNE
Ako sam uspeo da napravim kopiju noobota nekih 70 % posto gotova onda se mogu nazvati dobrim skripterom.Niko nije pro jel smo mi ipak ljudska bica pa gresimo svi.
Ima li tu negde iskustva?

Citat: TerzicY poslato Februar 05, 2018, 01:37:24 PRE PODNE
Ima li tu negde iskustva?
Mislim ima iskustva sto se tice launchera i sto se tice nekih sitnih stvari ono ostalo sve je isto ko svaki drugi mod :D

Respect for Muma187_

Citat: Balboasamp poslato Februar 05, 2018, 01:17:41 PRE PODNE
Taj mali balavac je objavio mod kad je vidio na fb da ga ja prodajem, a isto je dirao taj mod i mnoge stvari sjebao, ja svoj takao nisam od kad sam dobio. Svako bira sta ce uzeti buraz :)

Nema potrebe da se bude bezobrazan ja sam platio mod ja mogu raditi s njime sta ocu i da mod nije sjeban samo treba mjcnuti glavom al neki to nisu u mogucnosti, sto se koda tice ja garantujem zivotom da sve moze raditi samo treba mucnuti tikvarom. I d ja nisam nikad nikoga vrijedo nigdje al sve vise mi se cini da su neki zasluzili to... al neka kako kazu ljudi sve se vraca sve se placa 😊. Ukoliko bude potrebe objavit cu sve sto imam al onda ce bit jos vise prozivanja na dimija, sto mi nije cilj dimi mi je pomogo vise puta oko akriptanja kad sam bio noob na pocetku i zato ga cenim kao coveka. Da zakljucim ovo nema potrebe za vrijedanjem, potrebno je biti covjek koji moze biti dobar prema svakome ma kakav bio.

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Maloumnice, nemoj samo mnogo da pricas.
Taj mod imas od 2016 godine, dje si tad bio da ga objavis? Ja sam za taj mod platio 50e, i nije mi potreban vise i htio sam makar pola da vratim jer to nije mala para u danasnje vrijeme, i ti se sjetis kad ja prodajem da ga objavis? Toliko si dno od covjeka ispao

Citat: Balboasamp poslato Februar 05, 2018, 09:44:47 PRE PODNE
Maloumnice, nemoj samo mnogo da pricas.
Taj mod imas od 2016 godine, dje si tad bio da ga objavis? Ja sam za taj mod platio 50e, i nije mi potreban vise i htio sam makar pola da vratim jer to nije mala para u danasnje vrijeme, i ti se sjetis kad ja prodajem da ga objavis? Toliko si dno od covjeka ispao

Opet Vam ide s pameti ja sam mod platio 75â,¬ i sta bi ja sad? da se ubijem radi moda? To nemam nameru molio bih Vas da ne koristite takav recnik posto niste samo vi na gubitku... nije dzaba citat "Svakom svoje dupe milo" zivi bili gospodine Balboa

[pawn]La vita E bella [/pawn]

I sto si napravio sa ovim sto si objavio? Lakse ti je u zivotu? Znas odlicno da taj mod idalje vrijedi ali ok. Da smo zdravo

Plus ne znate da li moze da vas skama ili ne tako da ne kupujte nista
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Jos ajde neko nek posalje download link za mod posto ga basovski izbrisao
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: JoeY!? poslato Februar 05, 2018, 10:36:53 PRE PODNE
Jos ajde neko nek posalje download link za mod posto ga basovski izbrisao
Sendao sam ti u pp.

bilo je lijepo dok je trajalo.