[SMF]Kako da promenim logo na SMF Forumu?

Započeo uinatsvima_, Februar 03, 2018, 14:30:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pozdrav, skinuo sam jednu amy temu sa jednog sajta, pa sad kada udjem piše " Amy theme " ja želim da nešto piše drugo, pa kako da editujem?
Poslednja Izmena: Februar 03, 2018, 20:09:00 POSLE PODNE od Ognjen𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷

Izmenio sam ti naslov jer nije bio po pravilniku
Inače, ako možeš daj nam screenshot gde piše "Amy theme", verovatno možeš izmeniti u index.template dokumentu.
CTRL+F -> Amy Theme i zameni.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 03, 2018, 15:28:46 POSLE PODNE
Izmenio sam ti naslov jer nije bio po pravilniku
Inače, ako možeš daj nam screenshot gde piše "Amy theme", verovatno možeš izmeniti u index.template dokumentu.
CTRL+F -> Amy Theme i zameni.
https://imgur.com/a/XxA7l eto ti pa ti vidi
Ja sam tamo tražio, ali nema.

To je slika

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Idi na cpanel, pronaÄ'i lokaciju teme uÄ'i u njen folder, trebao bi da postoji fajl "logo.png" ili kako god nazvan, ako nije direktno u folderu verovatno je u folderu "images" "imgs" "assets" ili slično, u svakoj temi je drugačije, moraÅ¡ sam pronaći.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 03, 2018, 17:01:37 POSLE PODNE
Idi na cpanel, pronaÄ'i lokaciju teme uÄ'i u njen folder, trebao bi da postoji fajl "logo.png" ili kako god nazvan, ako nije direktno u folderu verovatno je u folderu "images" "imgs" "assets" ili slično, u svakoj temi je drugačije, moraÅ¡ sam pronaći.
U redu, hvala!
Ide lock.