Sublime 3 Fatal Error 111

Započeo ShomyTKD, Februar 01, 2018, 16:53:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Pozdrav. Pratio sam ovaj tutorial: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=626423 i sad imam problema sa compiliranjem .pwn fajla.
Otvorio sam svoj .pwn fajl i kada pokusam da compile dobijam ovaj error:
C:\Users\MyName\Desktop\samp03DL\pawno\include\sscanf2.inc(30) : fatal error 111: user error: Please include <a_npc> or <a_samp> first.

Imam oba fajla includovana u mom .pwn fajlu.
#include <a_samp>
#include <a_npc>

i sa normalnim PAWN mi sve radi bez problema. Btw koristim brzi pawno: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=116309.0

Koristim SSCANF2 Version: MPL 1.1, i ovo je linija 30 u tom fajlu:
#if defined _inc_a_npc
	#pragma library sscanf
#elseif !defined _inc_a_samp
// LINIJA 30	#error Please include <a_npc> or <a_samp> first.
#endif

Dio skripte: N/A
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): N/A

Video sam da neki od vas vec koriste Sublime 3, pa mozda znate kako ovo da sredim. Hvala unapred! :)
Poslednja Izmena: Februar 01, 2018, 16:54:42 POSLE PODNE od ShomyTKD
Nisam pro, samo pokušavam da pomognem :)

Imas li <a_samp> na vrhu? Sta ce ti taj faster pawno, baci to smece.. Dobijam sa tim faster pawno preko 1k warninga.
Proveri taj include sscanf2, verovatno tu fali <a_samp>.
Sublime text 3 se vise koristi za linux, jer pawno ne radi na linuxu.
Poslednja Izmena: Februar 01, 2018, 17:17:01 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hmmm.. Zanimljivo da radi sa obicnim Pawno, dok sa Faster Pawno izbacuje gresku. Hocu da probam Sublime jer ima tamnu temu plus je mnogo lakse naci stvari u njemu. Za sad imam 3k linija u fajlu i vec se gubim, a CTRL+F u Pawn nadje samo ono sto mi ne treba.. Takodje Faster Pawno compile za 0.1s dok obicnom treba 3.6s.

Ako neko zna nacin da mi Faster Pawno radi sa ovim neka napise, ako ne, da zakljucavam.
Hvala Raptor! :)

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 01, 2018, 17:15:40 POSLE PODNE
Imas li <a_samp> na vrhu? Sta ce ti taj faster pawno, baci to smece.. Dobijam sa tim faster pawno preko 1k warninga.
Proveri taj include sscanf2, verovatno tu fali <a_samp>.
Sublime text 3 se vise koristi za linux, jer pawno ne radi na linuxu.
KAD SI NESPOSOBAN, KORISTIS STARU VERZIJU PAWNO-A KOJA BUKV NE PODRZAVA NOVIJE VERZIJE PLUGINA, VIDI SE...
EDIT:
Dodaj
#pragma compat
Poslednja Izmena: Februar 01, 2018, 19:58:00 POSLE PODNE od Nobody
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Sublime ti tu ne igra nikakvu ulogu, on nema veze sa compilerom, koristi zeex-ov ili defaultni compiler
Software Developer

Citat: Nobody poslato Februar 01, 2018, 19:56:55 POSLE PODNE
KAD SI NESPOSOBAN, KORISTIS STARU VERZIJU PAWNO-A KOJA BUKV NE PODRZAVA NOVIJE VERZIJE PLUGINA, VIDI SE...
EDIT:
Dodaj
#pragma compat

Sta rece? Ko, sta ne podrzava? PAWNO podrzava svaki include, svaki plugin.... -.-
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 01, 2018, 20:00:07 POSLE PODNE
Sta rece? Ko, sta ne podrzava? PAWNO podrzava svaki include, svaki plugin.... -.-
Vidi YSI-Includes...Mozda i shvatis :D
Zeex i Y-Less su mi licno rekli da dobijam taj error jer koristim stari compiler i da instaliram Zeex-ov :D
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Nobody poslato Februar 01, 2018, 19:56:55 POSLE PODNE
EDIT:
Dodaj
#pragma compat

Wow.. Cemu tolika mrznja? Vec sam probao sa dodavanjem #pragma compat, nije radilo.

Znam @Ino42O , Sublime mi je editor, ali je dobro ako imam compiler u editoru, jednostavnije mi je.  Probacu Zeex-ov, hvala! :)

LOCKED.