Pomoc oko kucnog servera

Započeo mrdjax, Januar 31, 2018, 21:28:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zdravo svima! Nov sam oko skriptanja i slicnog pa sam se setio da mogu potraziti pomoc od nekoga ko je iskusan u tome. Instalirao sam SA:RP V2.4 mod kako bih ga ubacio i malo uzivao u igri. Mozda bih uz malo lekcija i doradio mod i otvorio server za stalno, ali za sada hteo sam samo malo da uzivam u igri. Pratio sam tutorial na YouTube-u i sve je lepo proslo. Ubacio sam mod i sve, ali kada sam se registrovao i izasao iz igre otisao sam kao sto sam cuo u tom tutorialu. Folder moda kog sam instalirao - scriptfiles - Korisnici (Users ili kako vec ali meni je bilo korisnici) - .ini fajl sa imenom i prezimenom accounta kog sam registrovao, ali kada sam usao u taj .ini fajl ili ti taj notepad bio je prazan. Nista nisam cackao nista slicno ali jos jedna napomena da kada sam pokrenuo samp-server.exe i kad se sve ocitalo izbacilo mi je samo ovo na kraju: . Ima sanse da je do toga, ali eto trazim pomoc od strcnjaka. Unapred hvala i nadam se da ce se resiti i da cu dobiti pomoc! Hvala!

ne znam,
ako mislis otvoriti server, a samo (malo) editovat mod bolje nemoj gubit vrijeme
serveri sa modom od 0 nemaju igraca, a tek ti tako
uzmi radi nesto pametnije, uci programiranje (C/C++..) sto ce ti se sipaltit

lp
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school