Pomoc oko izbora telefona

Započeo Nxidza, Januar 31, 2018, 15:41:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Treba mi pomoc oko izbora telefona
Dvoumim se izmedju Huawei p10 i Huawei mate 10 lite
Koji biste vi uzeli? I ako mozete da mi napisete zasto. Hvala unapred. :)

Ako bar ulažeÅ¡ keÅ¡ u fon,uzmi SAMSUNG,imam Huawei mjesec dana radi perfekt,poslje dužeg mjeseca,počne Å¡topat ovo ono.Tako da ti ne bi preporučio ni jedan Huawei.  :)
Samsung / iPhone. :)

Citat: Maddox_ poslato Januar 31, 2018, 15:45:16 POSLE PODNE
Ako bar ulažeÅ¡ keÅ¡ u fon,uzmi SAMSUNG,imam Huawei mjesec dana radi perfekt,poslje dužeg mjeseca,počne Å¡topat ovo ono.Tako da ti ne bi preporučio ni jedan Huawei.  :)
Samsung / iPhone. :)
Ja imam neko misljenje da je Huawei u prethodnoj godini napravio korak napred i da je sada sto se tice odnosa cene i kvaliteta jedan od najboljih, ako ne i najbolji. :)
Mada, hvala na ovom savetu.

@TerzicY - Nisam bas siguran da znas da citas. Pitao sam za misljenje o ova dva telefona. Da sam hteo Samsung, napisao bih. :)

Mate 10 lite po meni :)
Ne pratim Huawei poslednjih godinu dana,ali ako se ne varam taj mate je novija verzija u odnosu na p10,ali je i P10 veoma dobar a tvoje je koji ces uzeti,neces napraviti gresku ako izaberes te novije verzije,a ne Iphone X da puknes 1000e na glupost :)

Lik

*

p10 lite imam odlican je kamera odlicna znaci neces se sjebati  :)

Huawei... kod svakog ama bas svakog crkne maticna ploca to im je jedina mana p10 sam imao i radio mi mozda 3.5 mjeseca i maticna otisla.... mojih par drugova koji su imali huawei svima zbog istog problema crko to jest maticne.. Huawei i Alcatel imaju problem sa tim maticnim plocama nezz zasto..

ISKRENO NE'PREPORUCUJEM :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Januar 31, 2018, 22:53:09 POSLE PODNE
Huawei... kod svakog ama bas svakog crkne maticna ploca to im je jedina mana p10 sam imao i radio mi mozda 3.5 mjeseca i maticna otisla.... mojih par drugova koji su imali huawei svima zbog istog problema crko to jest maticne.. Huawei i Alcatel imaju problem sa tim maticnim plocama nezz zasto..

ISKRENO NE'PREPORUCUJEM :)
Obično kažu za njih da, kolika im je garancija,toliki im je i životni vijek.

Naravno to ne mora biti tačno ali znam par ljudi kod kojih se tako ispostavilo.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Samsung Galaxy j3 bolji je i brzi  :)
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Na kraju sam kupio p10 i mogu vam reci da sam prezadovoljan za sada. Hvala svima na savetima.  😁

@Roby Maper - Odajes utisak jako inteligentnog momka i saljivdzije 😁
Poslednja Izmena: Februar 03, 2018, 00:38:24 PRE PODNE od Nxidza

Lik

*

Citat: Nxidza poslato Februar 03, 2018, 00:33:49 PRE PODNE
Na kraju sam kupio p10 i mogu vam reci da sam prezadovoljan za sada. Hvala svima na savetima.  😁

@Roby Maper - Odajes utisak jako inteligentnog momka i saljivdzije 😁
p10 ili p10 lite posto je p10 dosta skuplji od lite-a pa ja imam 10 lite pa reko da opises posto kontam razlika samo ono dugmence

Citat: Lik poslato Februar 03, 2018, 00:45:18 PRE PODNE
p10 ili p10 lite posto je p10 dosta skuplji od lite-a pa ja imam 10 lite pa reko da opises posto kontam razlika samo ono dugmence
p10 ima jaci procesor od p10 lite a sustini su isti samo lite ima 5.9 inc a ostale je sve isto samo jaci procesor ima p10
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Dobar je Huawei, isto tako dobar je i HTC. Licno imam Samsung i zadovoljan sam.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"