ne sacuva mi se gogle racun

Započeo SanelPandzic, Januar 30, 2018, 22:23:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vako kad udjem u gogle  kaze mi da se priajvim na racun ja se prijavim i posle kad izadjem s gogla ne sacuva mi se trazi mi opet da se prijavim moze pomoc ako treba sta u postavkama pisite na hrvatskom posto mi je gogle na hrvatskom

Sta je tu tesko? Jednostavno se prijavis svakog puta..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Nemoj se nać' uvrijeÄ'en, al' glup si.
Poslednja Izmena: Januar 30, 2018, 22:46:55 POSLE PODNE od Captain Foux

Remember me / Stay signed in / Zapamti me / Da li zelite da blabla browser sacuva blabla...Eto ti :P
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Captain Foux poslato Januar 30, 2018, 22:43:28 POSLE PODNE
Nemoj se nać' uvrijeÄ'en, al' glup si.
Takodjer
Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 30, 2018, 22:42:57 POSLE PODNE
Sta je tu tesko? Jednostavno se prijavis svakog puta..
Da ali ne sacuva mi lozinku foruma ili nekog sajta i uvek se moram na yt prijavljivat

Citat: SanelScripts poslato Januar 30, 2018, 23:11:29 POSLE PODNE
TakodjerDa ali ne sacuva mi lozinku foruma ili nekog sajta i uvek se moram na yt prijavljivat
Pa jel toliko tesko??
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Pa uÄ'i u postavke i čitaj Å¡ta piÅ¡e. Ima da postaviÅ¡ da ti to nikad ne izbacuje.. PokuÅ¡aj re-install Chrome ili neÅ¡to.. Nisi valjda toliko..

Podesavanja>Napredna Podesavanja>Lozinke i obrasci>Podesavanja Automatskog popunjavanja...i vidi jel ti stiklirano, ako jeste probaj manuelni unos lozinke za sajtove, imas tu u podesavanjima...