Želite da učite dizajn? - ANKETA

Započeo Ognjen., Januar 27, 2018, 00:00:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, prvo da se zahvalim na poverenju @SteXi.ılllı.  Å¡to mi je ustupio mesto moderatora u Development podforumu, jedno veliko hvala :)
Drugo, želim da poklonim i ja neÅ¡to članovima zajendice, zapravo, dizajnerima ili onima koji se interesuju da nauče. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih, podeliću sa vama neke od kurseva sa ITAkademije koji tamo koÅ¡taju od 1000 do 2000â,¬
Imam par semestra od kada sam bio tamo, jako su korisni i svako može da nauči dosta što iz video kurseva što iz PDF-ova.
Naravno, vi ćete ih dobijati potpuno besplatno ukoliko imate volje da učite o tome :)

Neke od tema koje obraÄ'ujemo:

• Branding
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Kreiranje responsive sajta - Lynda premium kurs

Napišite Vaša mišljenja i glasajte u anketi :)
Graphic & Web Designer

Auau photoshop&illustrator bi dobro doslo :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Jesi ti Ridji Colucci sa noobota, secas me se Nick_Denaro igrao sam letos?
@tema odlicna ideja

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Januar 27, 2018, 00:00:40 PRE PODNE
Pozdrav, prvo da se zahvalim na poverenju @SteXi.ılllı.  Å¡to mi je ustupio mesto moderatora u Development podforumu, jedno veliko hvala :)
Drugo, želim da poklonim i ja neÅ¡to članovima zajendice, zapravo, dizajnerima ili onima koji se interesuju da nauče. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih, podeliću sa vama neke od kurseva sa ITAkademije koji tamo koÅ¡taju od 1000 do 2000â,¬
Imam par semestra od kada sam bio tamo, jako su korisni i svako može da nauči dosta što iz video kurseva što iz PDF-ova.
Naravno, vi ćete ih dobijati potpuno besplatno ukoliko imate volje da učite o tome :)

Neke od tema koje obraÄ'ujemo:

• Branding
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Kreiranje responsive sajta - Lynda premium kurs

Napišite Vaša mišljenja i glasajte u anketi :)

Ja bas planiram posle srednje upisati IT Akademiju

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Januar 27, 2018, 02:46:04 PRE PODNE
Ista prica posle srednje sk upisacu IT Akademiju ali ne za Dizajn
@tema Da moze

TRAXX
SAMP Professional Scripter
                  FB: https://www.facebook.com/traxxscript

Imam pitanje koliko traje it akademija za graf dizajn ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Januar 27, 2018, 00:03:05 PRE PODNE
Daj meni kreiranje responsive sajta
Javi mi se u PP

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=119008.msg812371#msg812371 date=1517008220]
Auau photoshop&illustrator bi dobro doslo :D
Biće svakako

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Januar 27, 2018, 00:16:38 PRE PODNE
Jesi ti Ridji Colucci sa noobota, secas me se Nick_Denaro igrao sam letos?
@tema odlicna ideja
Aha, bivši

@faR3.exe
@Traxx
Ne preporučujem vam, IT-Akademija je isključivo za znanje, ona je korisna ukoliko se pohaÄ'a online u toku srednje Å¡kole ili uporedo sa nekim fakultetom. Ona nosi naziv "Akademija" ali ona je niÅ¡ta viÅ¡e od običnog kursa, tako da ako se sutra dan pojavite kod poslodavca sa zavrÅ¡enom IT-Akademijom, neće ni pogledati vaÅ¡ CV. Fokusirajte se na neki fakultet, jer taj papir vredi i ako na fakultetu nećete naučiti mnogo, pa posle fakulteta ili uporedo ukoliko ste u mogućnosti pogaÄ'ajte akademiju, ona će vam doneti potrebno znanje a fakultet papir, tada ste na konju :)
Adobe i Apple priznanja koja oni garantuju dobro idu uz zavrÅ¡en fakultet, a ona posebno nisu jaka uopÅ¡te. Po zakonu u Srbiji, recimo inostrana firma ne sme da vas primi na posao bez zavrÅ¡enog fakulteta (znam provereno, moja majka je direktor jedne italijanske firme i kada doÄ'u IT-ovci sa tim akademijama, bez fakulteta - automatski se odbijaju). Ako želite joÅ¡, mogu na svom blogu opÅ¡irno o tome napisati :)

Citat: faR3.exe poslato Januar 27, 2018, 03:15:01 PRE PODNE
Imam pitanje koliko traje it akademija za graf dizajn ?
Svaki kurs za koji se opredeliš traje 2 semestra (2 polugodišta), moraš položiti prvi da bi išao na drugi.
Graphic & Web Designer

+
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Pokrećem večeras :)
Graphic & Web Designer

Yeah , takodje ali sad vec kreni da ucis da bi tamo vec znao i samo otisao 'po papir' jer ako ti odes tamo bez znanja i dobijes 'papir' koji si platio 1kE 2kE ne znaci ti nista :D
/\