Ponovo !?

Započeo #Kasperzi, Januar 22, 2018, 14:36:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kontam neÅ¡to opet pokrenut ZeroProject, razlog neki odreÄ'en nemam. Već bi volio da svi odradimo neÅ¡to, propadne propadne imaÅ¡ referencu. Ja sam eto sa većinom u dobrim odnosima. Sa nekima sam i radio, kao Å¡to je @Cadilab  i @BaÅ¡ovski , vrhunski momci za pravljenje bilo čega. Pa možda da odradimo neki server, ja imam neki plan ako ciljamo na neÅ¡to moćno a ne baÅ¡ tako unikatno ali idalje "neviÄ'eno" jer ciljam na RL prostore i slično. Ako ima neko voljan oko bilo čega da se sklopi, javite se. Kažem, bitan mi je teamwork, da se prije svega svi družimo :)

Ispod pišite vaša mišljenja. Jer više glava razmišlja bolje od moje.

Imas podrsku od mne brasa <3

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Ja? Mogu reklamirati, mappati takodje imam server sa jako dobrog hostinga, reklamiram hosting pa imam server, moze da posluzi

Nadam se da će fejsbuk uskoro preplanuti sa profilnama Zero-Projecta. :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Podrsku si imao od mene i ranije, a i sada ces je imati. Ukoliko ti treba dizajn za TS3 tu sam.
Takodje ako ti treba pomoc oko reklama isto sam tu ;)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ako bilo sta treba samo javi, uz tb sam, nije da imam neko veliko iskustvo ali bilo sta sto treba samo javi(administracija ili neka druga pomoc).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Posto imam vremena posle posla, voleo bih da se pridruzim realizaciji.

Podrska , mogao bi pomoci imam slobnog vremena posle podne nekih 2h pa mogu pomoci
/\

ako treba sta od mene tuj sam  :o  :D

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

#A.J.

Podrška, mogu radit' TD-ove ili administracija na serveru. :)
P.S. Nisam pozicioner, da ne misle neki.. :)

Iskreno momci da ne lažem ovoliku podršku očekivao nisam :D
Prvenstveno mi je drago zbog svih, no izdvojio bih @𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥  @Captain Foux   @KSHM Nicky   @milfman
Hvala momci, a pogotovo jer ima vas i skriptera, mapera, dizajnera ma svega.
Ako ste za, da polako krenemo.