OnPlayerCommandPerformed - ne funkcionise

Započeo TONY x, Januar 21, 2018, 17:52:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Uradio sam OnPlayerCommandPerformed ranije mi je isto ovako radio,ali sad nece.Kada ne postoji ona to lepo kaze da ne postoji,ali kada ostoji opet kaze da ne postoji.Imam includovan zcmd
Dio skripte:
public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
	if(!success) return SCM(playerid, CRVENA,"SERVER WARNING:Upisali ste nepostojecu komandu za nasu bazu!");
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Dao sam deo skripte

{
	if(!success) return SCMF(playerid, NARANDZASTA, "#AGProtect | Komanda "C_BIJELA"%s "ORANGE"ne postoji! Upisite /komande za pregled svih komandi.",cmdtext);
	return 1;
}

U mn je ovako u skripti probaj
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Citat: TONY x poslato Januar 21, 2018, 17:59:32 POSLE PODNE
Mn pola tih stvari nije definisano
{
	if(!success) return SCM(playerid, NARANDZASTA, "#AGProtect | Upisali ste komandu koja ne postoji! Kucajte /help");
	return 1;
}

sad probaj
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Ma bre #AGProtecet se prikaze igracu u poruci kao portekcija ono srw-a blabla... ne pomaze

Koristiš li kakve filterskipte sa označenom funkcijom ?
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Ne vidim zasto ne bi radio, osim ako nemas definisan SCM? Probaj sa SendClientMessage. Dobijas li ikakav error u kodu?
Nisam pro, samo pokušavam da pomognem :)

Imas li smaknut OnPlayerCommandText ? On ti ne treba.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Koliko ja vidim kod je uredu, probao sam na skripti od nule i radi. (U skripti imam jedino onplayerpsawn, ongamemodeinit i onplayerrcommandperformed. Verovatno imas neki public koji ti nije uopste potreban.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Imao sam nznm zbog cega forward na taj public sada sam ga video,izbrisao ali opet nece sve je kompilano restartovan samp-server...vise puta provereno

Izvoli, trebalo bi da bude sve uredu.

https://pastebin.com/hjLz2L65
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |