Compaq Basic MySQL

Započeo Bolex_, Januar 21, 2018, 12:41:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,

Nisam nešto uspješan kada se radi o textdraw-u, ali sam si dao truda. Uradio sam ih za Compaq Basic MySQL mod koji cu s vremenom objaviti.
Korištenje imena Compaq je zabranjeno.

Poslednja Izmena: Februar 23, 2018, 20:20:25 POSLE PODNE od Muma187_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Odlicno izgledaju, nisu natovareni

bilo je lijepo dok je trajalo.

Hvala.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Prelepo prvi covek koji uradi bas po mom ukusu na ovom forumu :)

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994
SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Hvala, još mi preostaje da uradim textdraw logo.

Citat: Bolex_ poslato Januar 21, 2018, 16:09:52 POSLE PODNE
Hvala, još mi preostaje da uradim textdraw logo.
Jesil kontao koristit custom txd (0.3.8)?

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Januar 21, 2018, 16:14:54 POSLE PODNE
Jesil kontao koristit custom txd (0.3.8)?

Planirao jesam, ali ne za sada. Pričekajmo rasplet i sto ce biti sa 0.3.8 i ako postoji na trenutnoj DL vers

Novo: Textdraw Logo.

Poslednja Izmena: Januar 21, 2018, 16:49:42 POSLE PODNE od Bolex_

Prelepo!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]