Propali smo

Započeo Denzla Å alabajzer, Januar 21, 2018, 00:45:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Nmg. ba vjerovati u zadnjih mjesec dana gdje sam god izjasnio svoje miÅ¡ljenje ljudi su mi odgovarali sa nekim riječima kao Å¡to su ti si balavac, nemaÅ¡ pojma, ti si retardiran, jebem ti familiju... Dakle izjasnim svoje miÅ¡ljenje o nekom serveru i odma me napadnu 3 lika i ismijavaju me, a veći su oni debili Å¡to odgovaraju.  Pa imam pitanje za sve ove koji joÅ¡ igraju ovu igricu, zaÅ¡to je joÅ¡ igrate?  ;) http://prntscr.com/i3ar3s

Buraz,nema tu sta da se raspravlja,klinci su se danas mnogo umislili da su neki bogovi i pokazuju svoje ne vaspitanje,ja kada na facebooku vidim tako neke likove jednostavno ih posaljem na block listu pa neka tamo prosipaju muda.

Citat: TheVinny poslato Januar 21, 2018, 01:08:54 PRE PODNE
Buraz,nema tu sta da se raspravlja,klinci su se danas mnogo umislili da su neki bogovi i pokazuju svoje ne vaspitanje,ja kada na facebooku vidim tako neke likove jednostavno ih posaljem na block listu pa neka tamo prosipaju muda.
Srecom ja sam u grupama jedino s curama, al' barem s njima se mogu slozit. :D
Sada te grupe za 'Reklamiranje SAMP servera' su uglavnom bukvalno reklamiranje shit servera.
Na starom FB profilu sam bio u par grupa za Reklamiranje i pitao likove ko bi igrao na RP serveru gde su plate na poslovima male kao i u RLu, ali eto dan danas nikoga ne zanima.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 21, 2018, 01:12:43 PRE PODNE
Srecom ja sam u grupama jedino s curama, al' barem s njima se mogu slozit. :D
Sada te grupe za 'Reklamiranje SAMP servera' su uglavnom bukvalno reklamiranje shit servera.
Na starom FB profilu sam bio u par grupa za Reklamiranje i pitao likove ko bi igrao na RP serveru gde su plate na poslovima male kao i u RLu, ali eto dan danas nikoga ne zanima.
Ma takvim se mora zabraniti pristup računaru.

Citat: Denzla Harambaša poslato Januar 21, 2018, 01:18:03 PRE PODNE
Ma takvim se mora zabraniti pristup računaru.
Ako su tako vaspitani, mogu onda zamisliti njihove roditelje.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 21, 2018, 01:19:19 PRE PODNE
Ako su tako vaspitani, mogu onda zamisliti njihove roditelje.
Godinama će oni skontati neke stvari