Sta mislite da li je ovaj server fer prema igracima?

Započeo SanelPandzic, Januar 21, 2018, 00:04:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav igram na blood money hardplay pecam golde imate na serveru crvice i to kald neko postavi pec pecate i dobijate gold ja sam peco reko od da vidim na  forum sta ima kad ja udjem samo VIDIM banovan sam razlog cao
nikome nista nisam skrivio ni osovo nemam zalbi gledo sam i banovali me razlog cao napravim novi acc banuju me razlog dupli acc a nista nisam uradio da bi me banovali tako i s proslim nalogom 55 lvl.Poslo sam pitanje:1 kaze da sam se ja i ti alyx(vlasnik servera)posvadjali i on me je banovo sto sam to napiso.na serveru imate ban od 3dana i za stalno ja sam za stalno evo slika bana  https://imgur.com/a/6rWue De mi recite jeli ovaj server dobar,fer prema igracima koji niko nista nije uradio?jeli fer imate anketu pa glasate ja glasam da nije fer!

Zato sto je owner vecito debil (sumnjam) i zato nemaju toliko igraca inc server je full :)
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 21, 2018, 00:06:24 PRE PODNE
Zato sto je owner vecito debil (sumnjam) i zato nemaju toliko igraca inc server je full :)
jao dao bog ako samp nekad napravi da kalcor moze brisat servere i samo postavis zalbu i ode server al to se nikad nece dogodit jbg.
@TEMA pa da server je extra bio sam 55 lvl banovan ovde isto bez razloga

Citat: SanelScripts poslato Januar 21, 2018, 00:07:32 PRE PODNE
jao dao bog ako samp nekad napravi da kalcor moze brisat servere i samo postavis zalbu i ode server al to se nikad nece dogodit jbg.
@TEMA pa da server je extra bio sam 55 lvl banovan ovde isto bez razloga
jao dao bog ako samp nekad napravi da kalcor moze brisat servere i samo postavis zalbu i ode server ovo je nesto najgluplje sto sam procitao u zadnjih par dana na ovome bsu

Bilo bi bolje da napravi da se posalje na racun Kalcoru 100-200e, i on ti hosta server (nijedan hosting ne moze samo on, da ukine sve) i on te ubaci na hosted listu i tjt, imas neku jaku zastitu i sve, tako ne bi bilo 5050505050 servera i samo bi sig bili SA, ZG, BS i jos neki
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Lik

*

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 21, 2018, 00:06:24 PRE PODNE
Vise je od debila predstavlja se ko Boris a zove se Novak,ima zenu,decu ima oko 42-3 godine i jednostavno bi mogao da robija ako ga neko prijavi jer iz pouzdanih izvora znam da je pedofil i da tera klinke 2002-2003 da rade radnje na skype (cak je imao i slucaj u rl al to nije bila klinka nego devojka od 23-4 godine) za imovinu na serveru...Ovo zna jos neka kolicina nas sto smo igrali na BM pre
Poslednja Izmena: Januar 24, 2018, 00:41:45 PRE PODNE od Lik

Ja po nekad udjem na blood money, lvl 20 imam oko 4zpa, meni je srw ful nije mi se nikad tako nesto desilo, imas tamo da pitas za unban.

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Januar 24, 2018, 00:52:52 PRE PODNE
Ja po nekad udjem na blood money, lvl 20 imam oko 4zpa, meni je srw ful nije mi se nikad tako nesto desilo, imas tamo da pitas za unban.
Nemogu da pitam na forumu jer sam banovan za stalno kad se ocu ulogovat na forum pise da sam banovan za stalno

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118815.msg809990#msg809990 date=1516497264]
jao dao bog ako samp nekad napravi da kalcor moze brisat servere i samo postavis zalbu i ode server ovo je nesto najgluplje sto sam procitao u zadnjih par dana na ovome bsu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Znam za taj server,i po meni je jako dobar ali vlasnika nikad nisam upoznao a i iskreno nemam zelju veliku da ga upoznam.Server je sam po sebi jako dobar,ulozeno je mnogo truda u njega i to se vidi.