â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Muma187_ poslato Mart 04, 2018, 21:46:41 POSLE PODNE
uvijek lupim neku glupost za pw hahahaha

EDIT: @SteXi.ılllı. šta je prodavao? http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120341.msg814470#new hahahaha
ddos stresser koliko sam ja video
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: _Shomy_ poslato Mart 04, 2018, 21:25:51 POSLE PODNE
Covek mi ne veruje :(

to ti rekao?!?!?!?!

kakav mod spremam za ljeto, full sql, full dinamican (bukvalno sve dinamicno), a kod sam usavrsio koliko god sam mogao i znao xd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg826675#msg826675 date=1520197337]
to ti rekao?!?!?!?!

Morao sm'

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Mart 04, 2018, 22:01:01 POSLE PODNE
ddos stresser koliko sam ja video
hahahaha daj da opucam komšiji net xD

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg826675#msg826675 date=1520197337]
to ti rekao?!?!?!?!

kakav mod spremam za ljeto, full sql, full dinamican (bukvalno sve dinamicno), a kod sam usavrsio koliko god sam mogao i znao xd
ja skoro pitao bashovskog da im budem co skripter na zero al' kae moRe stići sve tkd nemam gdje skriptat malo pff xd

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 04, 2018, 22:11:25 POSLE PODNE
To moze da proda samo Tijana ahhahaha ;)
radije bih ga odsjekao nego njoj poslao ;D

Ma Baša jede Zero mod hahahah

Citat: Muma187_ poslato Mart 04, 2018, 22:22:46 POSLE PODNE
ja skoro pitao bashovskog da im budem co skripter na zero al' kae moRe stići sve tkd nemam gdje skriptat malo pff xd
ja bi ti poslao mod da ne mogu sam xd, ja sam solo tip skriptera, sve radim sam tkd ako dam nekome on taj da nekome i tako to, to mi se desilo jednom i od tada nikome nista ne saljem jpg

Bashovski pokidao ZP mod bukv, jes da ima bagova ali koliko sam cuo full sql mod i dinamicnih pun k stvari ima tako da, bagovi se sredjivaju, mod se unapredjuje :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Muma187_ poslato Mart 04, 2018, 22:22:46 POSLE PODNE
hahahaha daj da opucam komšiji net xD
Nadjes na net template za ddos i zajebes ga 24/7. xD (logicno je da se sprdam, nemoj da me je neko slucajno ozbiljno shvatio znm da ne mozes ddosat preko template-a.)
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg826691#msg826691 date=1520199428]
ja bi ti poslao mod da ne mogu sam xd, ja sam solo tip skriptera, sve radim sam tkd ako dam nekome on taj da nekome i tako to, to mi se desilo jednom i od tada nikome nista ne saljem jpg

Bashovski pokidao ZP mod bukv, jes da ima bagova ali koliko sam cuo full sql mod i dinamicnih pun k stvari ima tako da, bagovi se sredjivaju, mod se unapredjuje :D
Ma znam kako je.. a tako i ja, nmg da radim kad mi neko trčkara po codu, ja kada sam Abyss radio potrošio sam 3 dana samo da sredim gdje je šta kako bi mi bilo lakše raditi, ako si proletio kroz code vidio si kako je sve. :D
chat ss

Ma kida Zero, vremenom još bolji samo može biti. :D

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg826691#msg826691 date=1520199428]

Ja se njemu divim svaki dan od kako je dosao na zp pravi svako vece update... Sredio je mod maximalno sto je mogao za ovo vrijeme do sada... Naravno ima malih bagova al to svaki server ima to se vremenom rjesaje... Nije on dzaba Sarajlija moj hahahah @Bašovski

Citat: Muma187_ poslato Mart 04, 2018, 22:42:28 POSLE PODNE
Ma znam kako je.. a tako i ja, nmg da radim kad mi neko trčkara po codu, ja kada sam Abyss radio potrošio sam 3 dana samo da sredim gdje je šta kako bi mi bilo lakše raditi, ako si proletio kroz code vidio si kako je sve. :D
chat ss

Ma kida Zero, vremenom još bolji samo može biti. :D
Kako se mod unapredjuje tako se i igraci dizu.
Do par dana tesko izvukli 30 igraca.
A evo sada cak 74 igraca, ali je bilo sitnih problema sa ddosom, pa su neki otisli. ( ostalo je 64 igraca )
Na kraju su se opet vratili. http://prntscr.com/imuf2n
Paz' koje silovanje preko /lp-a. https://prnt.sc/imuff7
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

#A.J.

@Bašovski brat', raketa kraj mene proleti, lik mi bubnu WL 6 zvjezdica, riješi ovo :D

Poslednja Izmena: Mart 04, 2018, 22:54:28 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Mart 04, 2018, 22:46:52 POSLE PODNE
Kako se mod unapredjuje tako se i igraci dizu.
Do par dana tesko izvukli 30 igraca.
A evo sada cak 74 igraca, ali je bilo sitnih problema sa ddosom, pa su neki otisli. ( ostalo je 64 igraca )
Na kraju su se opet vratili. http://prntscr.com/imuf2n
Paz' koje silovanje preko /lp-a. https://prnt.sc/imuff7

Najbitniji su ti crveni hahahahaha
I kaze men nema para...
Danas od 12:30 do 5:30 kontantno bilo 70+ .. A evo do sada sve furamo 60+ ... Server se podigao na novi nivo....