â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823954#msg823954 date=1519563549]
ima neko zainteresiran ko radi sa dizajnom da mi uradi uslugu
Pisi pm il fb sta trea

Citat: Karburator poslato Februar 25, 2018, 14:08:21 POSLE PODNE
Pisi pm il fb sta trea
Buraz, trebao si stavit nick 'Ugurator' :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: \nLucius poslato Februar 25, 2018, 14:11:32 POSLE PODNE

Moj izgled foruma.
ja dominiram, strogi rezim xdd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: \nLucius poslato Februar 25, 2018, 14:11:32 POSLE PODNE
https://i.imgur.com/DOBxZiX.jpg
Moj izgled foruma.

Jebote kako bi lijepo izgledalo da samo malo ovu temu dorade, jednostavno da ubace ovakve boje kao sa tvoje slike i onda gore ovaj logo isto bijela-siva kombinacija znači samo boje izmjeniti, a isti dizajn aaa simple, a prelijepo

Citat: Muma187_ poslato Februar 25, 2018, 14:57:41 POSLE PODNE
Jebote kako bi lijepo izgledalo da samo malo ovu temu dorade, jednostavno da ubace ovakve boje kao sa tvoje slike i onda gore ovaj logo isto bijela-siva kombinacija znači samo boje izmjeniti, a isti dizajn aaa simple, a prelijepo
Nije praktično da se stavi tamna pozadina sada jer su postovi optimizovani za ovu svetlu, recimo crna slova koja je neko postavio ili tamno plava se ne bi videla na starim temama
Graphic & Web Designer

Citat: Muma187_ poslato Februar 25, 2018, 14:57:41 POSLE PODNE
Muma_Maddox je donirao gradu 100000$, ja usao na ZP da vidim kakav mod i to, kad ono gore ti doniras

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 25, 2018, 15:02:07 POSLE PODNE
Nije praktično da se stavi tamna pozadina sada jer su postovi optimizovani za ovu svetlu, recimo crna slova koja je neko postavio ili tamno plava se ne bi videla na starim temama
Selektuješ i pročitaš hahahaha

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823987#msg823987 date=1519567363]
Muma_Maddox je donirao gradu 100000$, ja usao na ZP da vidim kakav mod i to, kad ono gore ti doniras
Ušao i ja ali nmg da igram dok skidam nešto sa steama tkd puca mi net hahahah vozao se sa Kasperzijem xD

Citat: Muma187_ poslato Februar 25, 2018, 15:04:47 POSLE PODNE
Selektuješ i pročitaš hahahaha
Ušao i ja ali nmg da igram dok skidam nešto sa steama tkd puca mi net hahahah vozao se sa Kasperzijem xD
Gde nadje taj net?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Muma187_ poslato Februar 25, 2018, 15:04:47 POSLE PODNE
sve preko veze

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 25, 2018, 15:06:31 POSLE PODNE
Gde nadje taj net?
/kontejner

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823993#msg823993 date=1519567650]
sve preko veze
propali smo!

Citat: Muma187_ poslato Februar 25, 2018, 15:08:50 POSLE PODNE
/kontejner
propali smo!
https://prnt.sc/ijib0d
Gledaj ba sta ih je u supp roomu.
Baci taj net sa kontejnera. <3
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..