â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Da skriptam za Ambush Gaming ili Balkan ulice???
HITNO BRT
Poslednja Izmena: Februar 24, 2018, 15:40:16 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.
]

Citat: Luxxi Developer poslato Februar 24, 2018, 13:33:06 POSLE PODNE
Da skriptam za Ambush Gaming ili Balkan ulice???
HITNO BRT
gdje god budes skriptao propast ce tkd
Poslednja Izmena: Februar 24, 2018, 15:39:52 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823485#msg823485 date=1519475662]
gdje god budes skriptao propast ce tkd
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823482#msg823482 date=1519475485]
'Zabranjeno kreirati temu za pomoć ukoliko niste savladali osnove.'

da procitaju dokumentaciju pawn jezika mogli bi lagano da skontaju pun k stvari
Kapiram ja da je to zabranjeno, ali zar takodje nije zabranjeno vredjanje drugih clanova?
- ukoliko vidite da neki korisnik vreÄ'a drugog korisnika, onda vas molimo da to odma prijavite Administratoru / Super Moderatoru koristeći "Prijaviti moderatoru" link u postu kojeg želite prijaviti.

Kao sto Ognjen kaze 'Sve po zasluzi'.
Poslednja Izmena: Februar 24, 2018, 13:47:26 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 24, 2018, 13:45:15 POSLE PODNE
Kapiram ja da je to zabranjeno, ali zar takodje nije zabranjeno vredjanje drugih clanova?
- ukoliko vidite da neki korisnik vreÄ'a drugog korisnika, onda vas molimo da to odma prijavite Administratoru / Super Moderatoru koristeći "Prijaviti moderatoru" link u postu kojeg želite prijaviti.
istina i vredjanje nije isto

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823495#msg823495 date=1519476466]
istina i vredjanje nije isto
Zapravo i jeste na neki nacin. Opet je vredjanje. -.-
Dakle, sad ja nadjem nekog lika na ulici koji je cista kretencina. I ako mu ja to kazem, znaci li da to nije vredjanje??
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 24, 2018, 13:49:35 POSLE PODNE
Zapravo i jeste na neki nacin. Opet je vredjanje. -.-
Dakle, sad ja nadjem nekog lika na ulici koji je cista kretencina. I ako mu ja to kazem, znaci li da to nije vredjanje??
dodje neki lik i objasnjavas mu 50000 puta jednu te istu stvar i on ne moze skontati i kazes mu da je glup(sto i jest), po meni to je istina, ne kazu dzabe - istina boli, njegova stvar hoce li se on uvrijediti na to ili ne, a druga stvar je vredjanje, kazes nekome jebem ti mater jel to istina ili vredjanje? osim ako mu stvarno jebes mater ond ebg

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823502#msg823502 date=1519477584]
dodje neki lik i objasnjavas mu 50000 puta jednu te istu stvar i on ne moze skontati i kazes mu da je glup(sto i jest), po meni to je istina, ne kazu dzabe - istina boli, njegova stvar hoce li se on uvrijediti na to ili ne, a druga stvar je vredjanje, kazes nekome jebem ti mater jel to istina ili vredjanje? osim ako mu stvarno jebes mater ond ebg
Ti nemaš pravo nikome da kažeš da je glup, nisi ti doktor pa da dijagnostikuješ nečiju inteligenciju, ako je neko nov u pawn jeziku ne može odmah da shvati, vi ako mu napišete promeni varijable i radiće taj lik ne zna šta su varijable i treba da mu se objasni korak po korak, ti ako nećeš, objasniće neko drugi a ne da pričaš nekome da je glup, glup je onaj ko ima poremećaj ili retardaciju, sad da li je debil ili retard ili imbecil zavisi od njegovog iq-a, ali teško da takvih ima ovde.
Izvoli:
Idioti - 0â€"30;
Imbecili - 30â€"50;
Debili - 50â€"70.
Graphic & Web Designer

Bil neko gledo mene kako strimam igrice kao ETS2, GTA5, Rust itd

Au koliko ste vi ljudi jebeno bolesni. Lecite se jebeno na vreme.  Steta pa ste jebene propalice u zivotu i nemate sta drugo da radite nego gledate tudji uspeh jer samo to i mozete raditi.

I manite da me tag, nemam preca posla nego da gubim vreme na ove jebene propalice koje pisu "kako mi server" off.

Citat: DeitY poslato Februar 24, 2018, 15:30:39 POSLE PODNE
Au koliko ste vi ljudi jebeno bolesni. Lecite se jebeno na vreme.  Steta pa ste jebene propalice u zivotu i nemate sta drugo da radite nego gledate tudji uspeh jer samo to i mozete raditi.
Jesmo li to poceli nigerskim fazonima?
Citatne kazu dzabe - istina boli
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

I manite da me tag, nemam preca posla nego da gubim vreme na ove jebene propalice koje pisu "kako mi server" off.

jbg neki ljubomorom hrane svoj ego

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 24, 2018, 15:34:27 POSLE PODNE
Jesmo li to poceli nigerskim fazonima?

Ne znam sa cime sam, ali server mi radi, i evo sredjeno sve. Idi placi ispod stola i cekaj da mi off server opet bude <3

SluÅ¡aj me uzviÅ¡eni, ako nemaÅ¡ preča posla napusti forum, niko te ne tera govnjivom motkom da ulaziÅ¡ ovde, veruj mi da si niko i niÅ¡ta, broj igrača ne odreÄ'uje niÅ¡ta druže moj, bitno da ti nisi propalica u životu, sa kojim pravom ti vreÄ'aÅ¡ bilo koga ovde? Ne glumi ludilo, obiće ti se u glavu, kad ti kažem :)
Prijatan dan
Graphic & Web Designer