â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Znamo mi kako je CZ dogurala do EL, o tome nitko ne priča, na kraju zasluzeno ispala.  8)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Februar 22, 2018, 13:50:23 POSLE PODNE
Znamo mi kako je CZ dogurala do EL, o tome nitko ne priča, na kraju zasluzeno ispala.  8)
Iskreno ne pratim bas fudbal, vise sam oko PC-a i skole.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 22, 2018, 13:48:54 POSLE PODNE
Jeste da inace ne navijam za Partizan, ali ipak cu logicno podrziti Partizan. :D
Nece se valjda i Partizan pokazati kao CZ.
bice jebeno bez mitrovica, plzen ima jaku ekipu al videcemo

Citat: SteXi.ılllı. poslato Februar 22, 2018, 15:06:08 POSLE PODNE
bice jebeno bez mitrovica, plzen ima jaku ekipu al videcemo
Zelim im svu srecu, pa kako Bog da.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Bolex_ poslato Februar 22, 2018, 13:50:23 POSLE PODNE

Ne budi smešan momče...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Februar 22, 2018, 15:23:37 POSLE PODNE

Ne budi smešan momče...

Daj molim te, CZ je proÅ¡la u grupnu fazu zahvaljujuci sucu koji je ponistio gol kada je lopta bila debelo iza crte i tako drugih sitnih malverzacija. Iskustvo je presudilo  ;)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Jesam ja jedini koji nema pojma o čemu pričate? hahahaha

Druagri, moze like i comm? <3 https://www.facebook.com/BDirectRP/photos/a.178625002745427.1073741828.176957306245530/181054012502526/?type=3
Ajde plis <3 Do 20h moramo 25y il rip sve :/
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Muma187_ poslato Februar 22, 2018, 16:09:16 POSLE PODNE
Jesam ja jedini koji nema pojma o čemu pričate? hahahaha
Same thing.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Mrzi me otvarati temu u ono za pawno pomoc, zna li neko kako popraivti onaj Runtime Error 19?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: ICode poslato Februar 22, 2018, 16:24:52 POSLE PODNE
Mrzi me otvarati temu u ono za pawno pomoc, zna li neko kako popraivti onaj Runtime Error 19?
Otvori temu :)

Facebook - Klik

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: ICode poslato Februar 22, 2018, 16:24:52 POSLE PODNE
koristi trazilicu, postuj pravila, ima milion takvih tema, naci ces rijesenje + google.com tkd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg822812#msg822812 date=1519324390]
koristi trazilicu, postuj pravila, ima milion takvih tema, naci ces rijesenje + google.com tkd
Okej  ;)

Facebook | Klik
Youtube | Klik