â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Muma187_ poslato Februar 21, 2018, 04:12:53 PRE PODNE
Ko ja sad u zuli, sa B poskidam sve sa awpom na ct spawnu i ostane onaj zadnji baci fleš, ja ga pištoljem 2 puta pogodi i 7hpa mu ostalo pogodi me u vugla xD

Iskljuci cit.

Dobro jutro dragi sannperi. Kako ste prijatelji moji?

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Sinoć pregledavam stari HD i naÄ'em svoj edit od "West Side" ako ima ljudi koji se sjećaju (joÅ¡ tamo iz 2012-2013). Sudeći po kodu koji sam vidio, bio sam ispod očcekivanja  :P
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Muma187_ poslato Februar 21, 2018, 04:12:53 PRE PODNE
Ko ja sad u zuli, sa B poskidam sve sa awpom na ct spawnu i ostane onaj zadnji baci fleš, ja ga pištoljem 2 puta pogodi i 7hpa mu ostalo pogodi me u vugla xD
Rank?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg822326#msg822326 date=1519213194]
https://www.youtube.com/watch?v=horL_51ZIWM
pro skripteri
Em lose napisano em nece raditi :D
Nema pojma

27 FSova na balkan sampu, najjaci sam hahaha :)

Facebook - Klik

Neka Skripta za edit, pa da objavim?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Neka Skripta za edit, pa da objavim? Neka ideja?

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: ICode poslato Februar 21, 2018, 18:16:50 POSLE PODNE
Neka Skripta za edit, pa da objavim? Neka ideja?

Samo nemoj UP...
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Februar 21, 2018, 18:25:36 POSLE PODNE
Samo nemoj UP...
Nzm sta,ako imas neku ideju kazi.

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Prvi put hoću da skinem neku noviju igricu i neće ekran da se proširi, u pitanju je Zula.