â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Retko je da naÄ'em vremena, a sad ga imam, kome treba personal logo ovde, dok sam raspoložen samoo :)
Graphic & Web Designer

https://www.facebook.com/shomy.falcone.7
Zamolio bih sve da me add na facebooku, stari mi je ugasen :*

Facebook - Klik

Citat: Reduktor poslato Februar 19, 2018, 17:10:31 POSLE PODNE
Nema yt vise veze sa flashom presli su na html5
Update browser clear cache and cookies

I je l postoji neko racionalno resenje, a da to nije brisanje kesa i tih zajebancija? Ovde se ocigledno radi ili o drajveru, ili o youtubeu. Sve ostalo radi perfektno, ali ovo, zivce mi pokida...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Februar 19, 2018, 22:01:44 POSLE PODNE
I je l postoji neko racionalno resenje, a da to nije brisanje kesa i tih zajebancija? Ovde se ocigledno radi ili o drajveru, ili o youtubeu. Sve ostalo radi perfektno, ali ovo, zivce mi pokida...
Postoji, naÄ'eÅ¡ im broj podrÅ¡ke, pozoveÅ¡ i najebeÅ¡im se i onda kada ti skine novac za roming, pozoveÅ¡ telekom ili kod koga si već pa se i njima najebeÅ¡ i onda odeÅ¡ sa kantom benzima, popaliÅ¡ sva ta govna, posle stiže poziv za sud 8 meseci Mitrovica, piromanija i vreÄ'anje putem telefona.

Šalim se, to je do ovog novog programa gde prikupljaju informacije o tebi radi plasiranja reklama, u principu sve što radiš prati se i ono što tražiš oni plasiraju reklame za to, recimo ti sanjaš patku i sutradan na guglu vidiš reklamu za patke jeftine. Sve je Amerikanac smislio ;)
Graphic & Web Designer

Ma gde, na kompu radi odlicno, a laptop jebava li jebava...

Citat: SlavicBeast poslato Februar 19, 2018, 22:12:12 POSLE PODNE
Ma gde, na kompu radi odlicno, a laptop jebava li jebava...
Eh onda je do tebe, trenutno Å¡to mi pada na pamet:
Cache, cookies ocisti
drajveri graficke
Graphic & Web Designer

Za sada radi okej, trebalo je samo da se udje u chrome://settings/  > Advanced > Use hardware acceleration when available i to da se ugasi. Usput sam nesto cackao i u chrome://flags za bolji dozviljaj i sad ide kao podmazano. Nadam se da nece stekati.

Eto ako neko bude imao problem, to je sto bi se reklo [solved] :P

Moze mi neko dati link osnova HTML-a, poszo u skoli pocinju m da ga ucim pa bih se zeleo pripremiti.
P.S Moze li se raditi preko Sublime Text 3?
Poslednja Izmena: Februar 19, 2018, 23:27:39 POSLE PODNE od Squart
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Kakav talenat ljudi! Najjače kad krene pozdravljat ko da je na radiju :D

Citat: Squart poslato Februar 19, 2018, 23:23:25 POSLE PODNE
Moze mi neko dati link osnova HTML-a, poszo u skoli pocinju m da ga ucim pa bih se zeleo pripremiti.
P.S Moze li se raditi preko Sublime Text 3?

https://www.w3schools.com/html/

u sublime napisi html i pritisni TAB, dobijes ovo: http://prntscr.com/ih37n2
tako da naravno da se moze
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Februar 20, 2018, 00:12:23 PRE PODNE
https://www.w3schools.com/html/

u sublime napisi html i pritisni TAB, dobijes ovo: http://prntscr.com/ih37n2
tako da naravno da se moze
Hvala puno!

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Onaj osecaj kad pobijes pola tima, pa ti dodje neki nebitan lik i zajebe te granatom.
Don't be like my. :/

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ko ja sad u zuli, sa B poskidam sve sa awpom na ct spawnu i ostane onaj zadnji baci fleš, ja ga pištoljem 2 puta pogodi i 7hpa mu ostalo pogodi me u vugla xD