â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 17, 2018, 17:55:16 POSLE PODNE
Kaze banovan zbog kkosa, a pre nego sto ce server pasti host poslao poruku da ide sve offline x)

Kkoseri u 2k18
E ovako dragi butigange, i posle toga ping je isao do 300 i kasnije smo vam dropali igrace sa 100 na 64...Mirkovic nick mitrik i ja <3 poy od booter.xyz
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Pozdrav momci mozete mi pomoci oko radio ne znam kako da nadjem link koji mogu da pustim radio preko mp3
LINK TEME: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119853.0  ;)
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 17, 2018, 18:56:13 POSLE PODNE
pogotovo kada stavljas to p xd
Takve su mi varijable tako da mi je tako najbolje i ne moram bazu otvarati ako zaboravim neki, npr kod Luke je bilo pKill > ubojstva, i tako, ja to ne mogu pamtiti, ovako je najlakše da column nazovem po imenu varijable, npr za banovane: banSQLID. :D

OdraÄ'eno za sada viÅ¡e od 2000 linija basic moda, a oni koji mi spamaju u PM, sutra možda objavim.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Februar 17, 2018, 21:25:56 POSLE PODNE
OdraÄ'eno za sada viÅ¡e od 2000 linija basic moda, a oni koji mi spamaju u PM, sutra možda objavim.
nisi oke ako ces objaviti mod od 0 koji si radio duze vrijeme haha
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg821389#msg821389 date=1518902043]
nisi oke ako ces objaviti mod od 0 koji si radio duze vrijeme haha

Ma nije sad da sam ja tu neÅ¡to radio, samo ono osnovno (Osnovne Komande za Igraca/Administratora, Rent, AutoSkola/Dozvola) i tako to. Sve u svemu, lijepo izgleda, poanta je da se pomogne drugima.  :)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Roby Maper poslato Februar 17, 2018, 19:36:54 POSLE PODNE
Pozdrav momci mozete mi pomoci oko radio ne znam kako da nadjem link koji mogu da pustim radio preko mp3
LINK TEME: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119853.0  ;)
Pogledaj moj odgovor mackoo.  :D :D
Inacee pozz,sa se radi :)

Pozdrav
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK