â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz,dali ima neko ovde ko se razume u web dizajn da mi objasni neke stvari posto planiram da pocnem radit web dizajn :)

Citat: .буÑ,иган poslato Februar 16, 2018, 20:43:19 POSLE PODNE
Drugar rado bih ti pomogao, ali ja ne znam kog je oblika lopta, fudbal je misaona imenica za mene.
Takodje

Gdje ste braćoo, šta ima novo, kako žena djeca'?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Dayum, a_vcmp include ili vam ga Vice City MultiPlayer. :D

Sta ima? sta se radi kako stoje stvari drugari stari
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

pa radi se radi,evo ja kontam neku novu trakicu uradit cisto iz zajebancije a ovaj @Muma187_ nije izasao iz pawna cak i kad ga je mati radjala
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Februar 16, 2018, 23:36:58 POSLE PODNE
pa radi se radi,evo ja kontam neku novu trakicu uradit cisto iz zajebancije a ovaj @Muma187_ nije izasao iz pawna cak i kad ga je mati radjala
Lijepo
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

jebem ti sunce i samp, prvo mi se sjebe cijeli mod, a sad mi se pojebala i cijela baza tj. nije se sačuvala

Citat: Muma187_ poslato Februar 17, 2018, 03:02:11 PRE PODNE
jebem ti sunce i samp, prvo mi se sjebe cijeli mod, a sad mi se pojebala i cijela baza tj. nije se sačuvala
Bas nemas srece

Citat: Muma187_ poslato Februar 17, 2018, 03:02:11 PRE PODNE

Oce to kada si low. Da si mi se javio da ti ja fixam sve bi bilo ok

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Ljudi planiram se vratit sampu dal vredi ono sprdnja ovo ono?:D