â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Muma187_ poslato Februar 06, 2018, 03:11:02 PRE PODNE
Koja vam je ljepša boja, narandžasta ili plava?
Srcu draga boja plava!

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Muma187_ poslato Februar 06, 2018, 03:11:02 PRE PODNE
Koja vam je ljepša boja, narandžasta ili plava?

Ako misliš server bazirat na toj boji, uzmi narandžastu, plava smorila majke mi

Citat: Bašovski poslato Februar 06, 2018, 09:39:21 PRE PODNE
Srcu draga boja plava!
Mmm neka light varijanta

Citat: Slade poslato Februar 06, 2018, 12:23:46 POSLE PODNE
Ako misliš server bazirat na toj boji, uzmi narandžastu, plava smorila majke mi
Abyss, realno i mene smorila više ova plava, a neka blaga narandžasta kao na United City bi bila super

el ima neko acc na onome forumu? :) Ako neko ima i zeli da da, samo da objavim nesto, pm :)

Citat: jerenic pro tder poslato Februar 06, 2018, 13:22:25 POSLE PODNE
el ima neko acc na onome forumu? :) Ako neko ima i zeli da da, samo da objavim nesto, pm :)
Imas onaj moi

@.ксундер Sve je to lepo, samo kod Vas nema druženja, igraju deca koja su bahata, NooBot Vas je zajebao i u skripti koja je manje bitna od društva, na NooBotu se 150 igrača slaže kao jedan ;)
Graphic & Web Designer

Pa NooBot je pravi rp server, sto se ne bi slagali

Citat: \nLucius poslato Februar 06, 2018, 14:22:37 POSLE PODNE
Pa NooBot je pravi rp server, sto se ne bi slagali
Upravo, nema tamo druže 10 miliona za 5e, lepo radiš, zaradiš, ako hoćeš naravno doniraš ali ne vrede toliko donacije tamo ;)
TakoÄ'e ono Å¡to je dobro, čak ni oni koji ne žele da daju RL novac mogu da daju nekome novac u igrici da im donira
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 06, 2018, 14:32:24 POSLE PODNE
Upravo, nema tamo druže 10 miliona za 5e, lepo radiš, zaradiš, ako hoćeš naravno doniraš ali ne vrede toliko donacije tamo ;)
TakoÄ'e ono Å¡to je dobro, čak ni oni koji ne žele da daju RL novac mogu da daju nekome novac u igrici da im donira
Realno SA bukvalno pljacka igrace, 6000 hiljada dinara jedna jebena donacija?
Los Arctic je zakon server, zajedno sa Noobotom. Bog zna koliko je Noki poslao poruka za humanitarne akcije.
A samim tim objavio je na fbu, da se moze donirati novac preko humanitarne akcije, par poruka posaljes i dobijes nesto na server.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 06, 2018, 16:17:00 POSLE PODNE
Realno SA bukvalno pljacka igrace, 6000 hiljada dinara jedna jebena donacija?
Los Arctic je zakon server, zajedno sa Noobotom. Bog zna koliko je Noki poslao poruka za humanitarne akcije.
A samim tim objavio je na fbu, da se moze donirati novac preko humanitarne akcije, par poruka posaljes i dobijes nesto na server.

Ko kaze da @DeitY  i @xunder ne daju pare u humanitarne svrhe?

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Citat: Ghetoven poslato Februar 06, 2018, 16:21:45 POSLE PODNE
Ko kaze da @DeitY  i @xunder ne daju pare u humanitarne svrhe?
Ja ne kazem da ne daju, vec kazem da pljackaju igrace.. Razmisli malo 60e jedna donacija? Ko je dovoljno glup da plati 60e za igricu?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pa ima retardiranih osoba koje bi dale i preko 100e za igricu. Ja licno nikad nisam dao ni dinara sem 10e za csgo pre par godina i tjt.

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 06, 2018, 16:24:22 POSLE PODNE
Ja ne kazem da ne daju, vec kazem da pljackaju igrace.. Razmisli malo 60e jedna donacija? Ko je dovoljno glup da plati 60e za igricu?

Ja 1. ako mi se svidi sve doniram nema problema al, deity je dobar covek moze ukoliko neko mnze donate da pokloni jednu stvar vjv uvek, sto ne bi neko trosio na igrice ako mu se svide?

[pawn]La vita E bella [/pawn]