â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: .xunder poslato Februar 05, 2018, 02:06:18 PRE PODNE
Sta bi prvo uradili da imate >10 mljdr. evra?
Ja bih kupio svakom coeku palacinku
Svakom coveku koji zivi ispod minimalca kupio bi mu obrok i castio bi ga po 100 e ostalo bi islo charity za decu obolele rakom . Meni bi uzeo 10 e da bi si mogao kupiti sugavu domenu :D

Respect for Muma187_

bas bih ja trosio vrijeme na pc i ovo da ja imam >10mlrd eura
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Citat: Maclane poslato Februar 05, 2018, 02:10:00 PRE PODNE
Svakom coveku koji zivi ispod minimalca kupio bi mu obrok i castio bi ga po 100 e ostalo bi islo charity za decu obolele rakom . Meni bi uzeo 10 e da bi si mogao kupiti sugavu domenu :D

Citat: .ксундер poslato Februar 05, 2018, 22:25:36 POSLE PODNE
Zaradi 100-200e a neko i to i 1000/1000 svaki dan, da krivo mi je pojede me ljubomora oh ne.
Ps hvala sto si priznao da je moj kod savrsen.
I da na tudjim radovima zaraditi je veoma lijepo i poucno za drugu djecu koja se ne daj Boze ugledaju na iste kao ti/Dimi ako vec to radi.
Samo kradite ljudi jebes svoj rad i trud nema ljeba od toga.

@Raptor ne se nervirat jesi lud. Zasto da se ljutimo sto je neko zaradio 100-200e od svog znanja. Neko zaradi vise jer zna vise. (Butko) :D Simple as Pasulj

Misliš da njega boli kurac za 1k igrača? Ja koliko znam ti samo skriptaš za novac na SA, ona nije tvoja tako da ne vidim čemu kurčenje sa 1000 kad je bilo i prije tebe ta brojka, osim ako sam krivo informisan onda me ispravi.
Nema na čemu, pod znacima navodnika ću uvijek priznati. :*
Jbg, svako zaraÄ'uje na svoj način, je li Edison zaradio preko Teslinih leÄ'a? :D
Nema leba, nema!

Evo npr sinoć saznajem da je i "Butko" htio i mene prozivati ili kako već kad je dobio moj Abyss jer je kod neuredan i tako kako je već on rekao nemam pojma, pa izvinite Å¡to mi (Dimi, ja koji sam učio po Dimiovom modu i slični) ne piÅ¡emo po vaÅ¡em "savrÅ¡enom" kodu, samo ne znam Å¡to je viÅ¡e ljudi željelo da kupi Dimiov i moj neuredni kod nego neke druge jače skripte ili možda čak vaÅ¡e, Dimia boli kurac, on zaraÄ'uje i tjt, meni nije do para stalo tako da i ne prodajem to, a mogao sam lagano par stotina eura uzeti, ali nije bitno drugima Å¡to moj kod nije savrÅ¡en i po vaÅ¡em ukusu, već Å¡to ja imam PUN KURAC ideja tako da bih mogao prodati i mačka miÅ¡u kao Å¡to se kaže, mislim uzeo sam za glupe TDove 15e prije par dana, onda za joÅ¡ 1 TDove igricu na steamu koja mi je trebala i koja koÅ¡ta 20e, a Å¡to bih tek mogao uzeti da samo skriptam i radim TD na ovo Å¡to imam ideja po glavi... :)

Ne stigoh tamo da objavim, ode tema pod ključ jbg. :) @.ксундер

@Muma187_
1. Samo govorim da sam ja postigao 1k/1k a on ne.
2. www.sa-rpg.com/portal > Skripteri, Al6 Ingame, forum admin + zarada
3. Drugo je neurednost (sto se ne moze osporiti kod vas) a drugo neoptimizovanost
4. Bas to sto ga boli kurac pokazuje da ne zeli nista novo da nauci, neka ostane tako dobar
5. Bravo za tebe sto uzimas solidne pare za svoj trud

I da pozdravim Baskovskog sto je izbrisao sve kritike :)

Citat: Muma187_ poslato Februar 05, 2018, 22:42:33 POSLE PODNE
Misliš da njega boli kurac za 1k igrača? Ja koliko znam ti samo skriptaš za novac na SA, ona nije tvoja tako da ne vidim čemu kurčenje sa 1000 kad je bilo i prije tebe ta brojka, osim ako sam krivo informisan onda me ispravi.
Nema na čemu, pod znacima navodnika ću uvijek priznati. :*
Jbg, svako zaraÄ'uje na svoj način, je li Edison zaradio preko Teslinih leÄ'a? :D
Nema leba, nema!

Evo npr sinoć saznajem da je i "Butko" htio i mene prozivati ili kako već kad je dobio moj Abyss jer je kod neuredan i tako kako je već on rekao nemam pojma, pa izvinite Å¡to mi (Dimi, ja koji sam učio po Dimiovom modu i slični) ne piÅ¡emo po vaÅ¡em "savrÅ¡enom" kodu, samo ne znam Å¡to je viÅ¡e ljudi željelo da kupi Dimiov i moj neuredni kod nego neke druge jače skripte ili možda čak vaÅ¡e, Dimia boli kurac, on zaraÄ'uje i tjt, meni nije do para stalo tako da i ne prodajem to, a mogao sam lagano par stotina eura uzeti, ali nije bitno drugima Å¡to moj kod nije savrÅ¡en i po vaÅ¡em ukusu, već Å¡to ja imam PUN KURAC ideja tako da bih mogao prodati i mačka miÅ¡u kao Å¡to se kaže, mislim uzeo sam za glupe TDove 15e prije par dana, onda za joÅ¡ 1 TDove igricu na steamu koja mi je trebala i koja koÅ¡ta 20e, a Å¡to bih tek mogao uzeti da samo skriptam i radim TD na ovo Å¡to imam ideja po glavi... :)

Ne stigoh tamo da objavim, ode tema pod ključ jbg. :) @.ксундер
Pusti lika, vidis da je previse glup da se cak ni sibica ne pali na njega. Svi znamo da ksunder i butigan imaju savrsen kod, a tek optimizacija. I jaoooo. Ma to je predivno.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 05, 2018, 22:50:51 POSLE PODNE
Pusti lika, vidis da je previse glup da se cak ni sibica ne pali na njega. Svi znamo da ksunder i butigan imaju savrsen kod, a tek optimizacija. I jaoooo. Ma to je predivno.

Kod moj mozes vidjeti samo na include, da savrsen je.
Optimizaciju mozes vidjeti na serveru na kome najaktivnije skriptam (SA koja moze bez ikakvih problema da nosi 1000/1000 5 dana za redom bez restarta).

#A.J.

Nemoj da mi 'ko dira @Muma187_
Biće problema! Muma najjači skripter! <3

Citat: .ксундер poslato Februar 05, 2018, 22:52:28 POSLE PODNE
Optimizaciju mozes vidjeti na serveru na kome najaktivnije skriptam (SA koja moze bez ikakvih problema da nosi 1000/1000 5 dana za redom bez restarta).
Dajte nemojte sad i ovde da se raspravljate hah :D @.ксундер

Citat: .ксундер poslato Februar 05, 2018, 22:52:28 POSLE PODNE
SA je cuo samo za uzimanje novca od dece, kao i ostali 'veliki' serveri..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: jerenic pro tder poslato Februar 05, 2018, 22:53:22 POSLE PODNE
Dajte nemojte sad i ovde da se raspravljate hah :D @.ксундер

Vuku za jezik a nemaju argumente kao ja i Butko. Moramo malo da se igramo i pri tome skupljamo naravno postove jer sam cuo da se dobije Silver SANP dugme za 1000 postova.

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 05, 2018, 22:55:40 POSLE PODNE
SA je cuo samo za uzimanje novca od dece, kao i ostali 'veliki' serveri..

Ah tuga brt krademo sendvice. Opet @DeitY smrdo >.<

Uskoro pocinje izvlacenje srecnih dobitnika Cooler Master prozivoda od strane s. modova  :D :D

Pik ja broj 77. Nadam se dobitku jer nikada nista nisam dobio od s. modova na Balkan Samp forumu.
Unaprijed se zahvaljujem ako dobijem ako ne onda crknite.

Citat: .ксундер poslato Februar 05, 2018, 22:47:33 POSLE PODNE
@Muma187_
1. Samo govorim da sam ja postigao 1k/1k a on ne.
2. www.sa-rpg.com/portal > Skripteri, Al6 Ingame, forum admin + zarada
3. Drugo je neurednost (sto se ne moze osporiti kod vas) a drugo neoptimizovanost
4. Bas to sto ga boli kurac pokazuje da ne zeli nista novo da nauci, neka ostane tako dobar
5. Bravo za tebe sto uzimas solidne pare za svoj trud
Pa lijepo, realno to je zavidan nivo ako gledamo samo samp kao igricu. :)
Hvala na ispravci, moram biti u toku, znači uzet' ćemo te kao co ownera.
Ja ne znam sad tačno šta je on rekao jer nmg da skrolam chat od ovog lika ono ima previše poruka tako da nemam pojma ni gdje je to napisano ali uglavnom ja ne vidim što mene lik dira, nikad ga nisam ni uzeo u usta, uvijek riječi neke hvale ali on se izgleda hrani sa tim što proziva nekog, a i sam me pitao za neku idejicu jer nema pojma šta bi radio...
Pa sad to je njegova stvar, ja mislim da je njemu ovo kao podposao ako uopšte postoji ta riječ, jednostavno tu uzima neku kintu i misli da mu je to dosta znanja..
Ma ne treba meni, ja više volim kada me neko pohvali kao "dobar ideja, lijepo je, pohvale" i slično, mene to ispuni u unutrašnjosti, a novac je stvar koja mi nije na umu dok sam na sampu, možda ako odlučim da se nekad bavim programiranjem i slično profesionalno, da razvijam svoj mozak onda hoću, a sada ako mi nešto zatreba npr steam wallet ili neka igra, hosting i tako ja za to radim tdove, fskripte... :)

Citat: Captain Foux poslato Februar 05, 2018, 22:52:41 POSLE PODNE
Nemoj da mi 'ko dira @Muma187_
Biće problema! Muma najjači skripter! <3
<3 :*