â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Grenney poslato Januar 29, 2018, 19:29:25 POSLE PODNE
Mogu slobodno reci da je moj zivot okoncan izgubiit ovako.Inace radi se o finalu majora popularne igre csgo,i tu sam navijao za tim koje je izgubio motivaciju za zivotom sam izgubio em sto sam izgubio 200 dolara.
Bitc' mogao si meni kupit csgo <#>
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Mogu slobodno reci da je moj zivot okoncan izgubiit ovako.Inace radi se o finalu majora popularne igre csgo,i tu sam navijao za tim koje je izgubio motivaciju za zivotom sam izgubio em sto sam izgubio 200 dolara.
Cloud9 je igrao 10 puta bolji cs od njih

Steam | Twitch | Setup | Instagram | Twitter | Prešao igricuPrešao igricu #2
Member since 26.10.2011.

Citat: [yub] lazo poslato Januar 29, 2018, 19:43:31 POSLE PODNE
Cloud9 je igrao 10 puta bolji cs od njih
ta podrska ih je ubila kakvo je ono vikanje US?misle da su bogovi ali polako cjela godina je pred nama

Pa isto ti je to bilo i u poljskoj za VP, samo još 3 puta gore. I na kraju tako ti je u svakom normalnom sportu, ne vidim zašto bi bilo drugačije i u esportovima. Sasvim je logično da su tu da navijaju i da podrže ekipu radi koje su došli. FaZe sinoć nije nikako dobro izgledao i zato su i izgubili, Cloud9 je igrao bolje i zato su i pobijedili, čak šta više je Cloud9 igrao i po najbolju timsku igru od svih učesnika.

Steam | Twitch | Setup | Instagram | Twitter | Prešao igricuPrešao igricu #2
Member since 26.10.2011.

je l ima neko acc na skill areni? Hitno je! pm

trebala im je samo jedna runda da pobijede (FaZe), ali jbga, desi se, i NiKo je rekao na ig da mu je ovo najbolniji gubitak do sada, i ja sam izgubio stotine dolara, jbga nema nazad, a i zivot ti je okoncan zbog igrice, ma daj, sad bi ja bio 2 metra ispod zemlje da razmisljam kao ti
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/issues/261 kako se ovi nasi balkanci blamiraju kod Misiura na githubu, bkt dragi

nisam stigo ni da polozim vozacki vec kazna...

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 30, 2018, 04:49:11 PRE PODNE
nisam stigo ni da polozim vozacki vec kazna...
Prekoracenje brzine 100%

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 30, 2018, 15:06:41 POSLE PODNE
Ma neces mnogo da platis... hehe
necu mnogo, oko 1000e... i jos jedno 4 meseca zabrane voznje kad dobijem dozvolu