â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Treba mi mnogo ekipe za ozbiljan rad :)
Svi zainteresovani PM
Nema ogranicenja

Ima li itko link za GTA od 600-800MB, da se ne vučem za ono od 4GB.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Januar 27, 2018, 15:17:37 POSLE PODNE
Ima li itko link za GTA od 600-800MB, da se ne vučem za ono od 4GB.
Ona ripovana verzija ( obrisani glasovi i ostalo )?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 27, 2018, 15:18:45 POSLE PODNE
Ona ripovana verzija ( obrisani glasovi i ostalo )?

Uglavnom nema potrebe, pronašao sam odgovarajuću verziju.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 27, 2018, 06:21:03 PRE PODNE
Gde tacno? SAMP? Msm da ovo trazis: http://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/101845-resolution-1920x1080
thx <3

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg812424#msg812424 date=1517034058]
lol odes desni klik na desktop, i odes ono za rezoluciju znas, i dodas sebi 1920x1080, tako sam ja, i ingame dodje ti u svakoj igrici mozes tu rezoluciju

edit: nije preporucljivo da se radi ali me bk :D 2k igre teram
Nema, onda ne mogu da pomjerim rezoluciju sa 800x600 xDD

Citat: .xunder poslato Januar 27, 2018, 15:18:53 POSLE PODNE
@Muma187_ noup..  ;D
fuck xD :D

Neko ko radi u unreal engineu ? ? ? da ga dodam :D
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 27, 2018, 15:59:31 POSLE PODNE
Neko ko radi u unreal engineu ? ? ? da ga dodam :D

Radio sam ja, ali preporucujem ti unity zbog c# lakse ti je nego c++, c++ je opasan, i nije lako za programirati u njemu pogotovo ako si pocetnik, arrayi aka vectors, templates, pointeri, memory allocation, i takve stvari mogu biti previse komplicirane ako nisi upoznat sa tipovima podataka, koliko koji tip memorije uzima, oop, dynamicna memorija, runtime emit i to sve.. radije se drzi c#
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Januar 27, 2018, 16:14:52 POSLE PODNE
Radio sam ja, ali preporucujem ti unity zbog c# lakse ti je nego c++, c++ je opasan, i nije lako za programirati u njemu pogotovo ako si pocetnik, arrayi aka vectors, templates, pointeri, memory allocation, i takve stvari mogu biti previse komplicirane ako nisi upoznat sa tipovima podataka, koliko koji tip memorije uzima, oop, dynamicna memorija, runtime emit i to sve.. radije se drzi c#
Prijetelj i ja

Citat: Ino42O poslato Januar 27, 2018, 16:14:52 POSLE PODNE

Yeah prebacicu se na unity , ipak necu da rizikujem xDDD
/\

ee picici znate ko je sigaooo :D,gdje ste vi meni
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER