â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Januar 20, 2018, 21:12:34 POSLE PODNE
Jerenicu, taj avatar......

hahahahaha
Platili me 1000 dinara da stavim, kao i kada sam glasao (salim se, nemam jos 18)

Citat: Јеренић ЗÐ" poslato Januar 20, 2018, 21:20:41 POSLE PODNE
Platili me 1000 dinara da stavim, kao i kada sam glasao (salim se, nemam jos 18)
Alo c'e te reketiramo k3k3
/\

#A.J.

@[yub]#bershka čuo sam za Joy Kringle i znam ga RL, idemo u istu sk, a za tebe nisam, jesi l' imo još nekih ex. nickova ?

Gledate od Caleta lajv lik skupio 7620â,¬ od donacija za malu curicu Nikolinu :)
Fino je vidjeti da ima ovakhvih ljudi

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Captain Foux poslato Januar 20, 2018, 22:47:21 POSLE PODNE
@[yub]#bershka čuo sam za Joy Kringle i znam ga RL, idemo u istu sk, a za tebe nisam, jesi l' imo još nekih ex. nickova ?

Sječaš se Sykes family od prije ?

Citat: faR3.exe poslato Januar 20, 2018, 22:53:53 POSLE PODNE
Gledate od Caleta lajv lik skupio 7620â,¬ od donacija za malu curicu Nikolinu :)
Fino je vidjeti da ima ovakhvih ljudi
Pratim Mudju i kad je imao 20k i kad se zvao supersrbgamer i sjecam se njegovih prvih 100k i svega, i Caletovog prvog klipa sa Mudjom se sjecam, sjecam se i onoga igranja igrica na terenu i svega, to su odlicni ljudi, nisu sebicni nit ista, znaju kako je nemati nista :)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg809975#msg809975 date=1516490267]
Pratim Mudju i kad je imao 20k i kad se zvao supersrbgamer i sjecam se njegovih prvih 100k i svega, i Caletovog prvog klipa sa Mudjom se sjecam, sjecam se i onoga igranja igrica na terenu i svega, to su odlicni ljudi, nisu sebicni nit ista, znaju kako je nemati nista :)

ja ga pratim od nekih 700 subscribera,snimao cat mario.ljudine jednostavno

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Januar 21, 2018, 00:22:55 PRE PODNE

ja ga pratim od nekih 700 subscribera,snimao cat mario.ljudine jednostavno
Same shit, 10-20, bitno je da su oni ljudi hehe, sjecam se onog klipa kad je izbacio (nez ime) ali kao nesto ovo je previse retardirano nesto, to je bio najjaci klip i nesto za kineske petarde :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Dobro jutro svima :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Je l treba nekom da se uradi opis za mod, smorio sam se.. :D

Pozdrav otvorio sam klan u Clash Royale "Zeleni StumFovi" udjite da se okupimo svi samperi
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: [yub]#bershka poslato Januar 20, 2018, 18:32:58 POSLE PODNE
Napravit cu ja temu ako će te je ubacit. A što se tiče podataka i ne treba nikome davati. Neka covjeku dadnu temu i moze je sam ubacit.
Posto smo odradili prejebenu temu, bilo je pod moranje dodavanje funkcija i fajlova u sam SMF. A ne da radimo plugine. Zbog toga nije ubacena :)